Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne nőként kezdeményeznem a randi időpontját, vagy a férfinak, ha az elsőt én mondtam le betegség miatt?
Az elsőt én mondtam le mert beteg lettem (tényleg) viszont azóta nem kezdeményezte a pasi az új dátumot, meg sem kérdezte, hogy esetleg nagyjából mikor lehetne jó nekem, látom-e már, hogy kb mikorra fogok meggyógyulni, semmi.
Ez az én dolgom lenne?
Valószínü elengedte a témát úgy van vele hogy csak szórakoztál vele
Innentől neked kell kezdeményezni
Igen. Ha lemondást egy randit, neked kell alternatívát javasolni, különben elutasításnak minősül.
Nekem se volt jó az az időpont, amire a már párom elhívott először. De mondtam neki, hogy az nem jó, viszont a másik nap meg örülnék neki.
A pasi jól teszi. Ez így elutasítás részedről, most neked kell kezdeményezni.
Aki lemondja,annak illik masik datumot ajamlani!! Kulonben vegleges partintasnak szamit az illemtan szetint.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!