Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam a tegnapi randimat egy lánnyal, mert
autóbalesetem volt, és azóta ignorál a lány, csak
szerintem nem korrekt?
Figyelt kérdés
Szombat reggel nekem jöttek frontálisan, szerencsére nekem semmilyen komolyabb gondom nincs, a kocsi offos, bevittek a kórházba is, meg rendőrség meg minden ami ilyenkor szokott lenni.
Az autóbaleset után de még a randi előtt pár órával írtam a lánynak, hogy szeretném lemondani a mai napot, leírtam, hogy miért, küldtem neki képeket is mint “bizonyíték”, azóta nem reagál.
Nem akarom mentegetni, azt se tudom kiről van szó, nincs érdekemben megvédeni. Én csak más opciókat is felsoroltam, de ha elolvasod, én is azzal kezdtem, hogy lehet amúgy se érdekelte. Illetve a 3. ötletnek pedig azt írtam, hogy lehet sértette az egóját, hogy a kérdezőnek nincs baja és mégis lemondta. Ez se pozitív dolog, szóval nem gondolom, hogy ez mentegetés lenne.
2023. dec. 17. 20:40
12/24 anonim válasza:
Veszel egy szép, új autót, és megenyhül, meglátod!
2023. dec. 17. 20:45
13/24 anonim válasza:
Osztom az előttem szólók véleményét, ha ezért ignorál a csaj akkor jobban is jársz hogy nem jött létre a randi. Ha meg is történt volna akkor sem lennétek egy pár.
2023. dec. 17. 22:27
14/24 anonim válasza:
Szerintem sem érdekelted nagyon. Valószínűleg volt még 1-2 jelöltje, olyan is aki szimpatikusabb volt, úgy volt vele, hogy mindegy, akkor randizik mással.
2023. dec. 17. 22:32
15/24 anonim válasza:
A kocsiddal akart randizni, nem veled. Keress normális nőt.
2023. dec. 17. 23:02
16/24 anonim válasza:
Azt hiszi te mentel bele masba.. sokkot kapott fel toled..
2023. dec. 18. 02:29
17/24 anonim válasza:
Barmikor jogunk van lemondani vagy visszautasitani egy randit. Ne eroszakoskodj. N
2023. dec. 18. 04:47
18/24 anonim válasza:
7-essel értek egyet, és sajnos ez a rög valóság. (Nekem is volt már "lerobbant a kocsim" és társai. Amikor pont a randira jött a szomszéd városból, kamu volt. Aztán volt olyan, hogy én lettem hirtelen "influenzás", mert meggondoltam magam, és mégsem volt kedvem randizni az úriemberrel, nem vagyok rá büszke mondjuk.) Szóval nálam is elmehettél volna az autóbaleset sztorival a susnyásba. Ritka a jellemes ember, főleg társkeresés terén, és az a ritka példány, aki tényleg becsületes, ő szív emiatt. Majd találsz mást.
2023. dec. 18. 07:54
19/24 anonim válasza:
Lehet a randira se ment volna el már ezek után..
2023. dec. 18. 08:32
20/24 anonim válasza:
Még soha nem találkoztatok, épp csak kezdtek ismerkedni.
Nekem őszintén nem lenne kedvem úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy a fickó éppen rommá törte a kocsiját, a következő néhány hét a seb nyalogatásról (átvitt értelemben) meg az anyagi újraindításról szóljon, miközben én egy lelkileg stabil embert keresek.
Bárhogy is, szíve joga, hogy kihátráljon. Az, hogy nem is reagál, az lehet hogy nem a legszebb, de azért nem a tíz éve örök hűséget fogadott házastársad hagy figyelmen kívül, hanem "csak egy idegen".
Engedd el, és foglalkozz a kocsid helyrehozatalával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!