Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti melyik lányt választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? Ki a szebb?

Figyelt kérdés
Mind a 2 lány 15 éves...
2009. jan. 3. 16:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Hát igen tom elég szánalmas már észrevettem...azt is bevallom h 1 hülye állat vok...uccsó válaszoló, nem tom hanyadik: hát igen rájöttem h szebb...de ha nem mondtam volna el ezt mind amit leírtam akk is ő lenne a szimpibb? mondjuk ez hülye kérdés...ő szebb és jobb, nekem már versengeni se érdemes vele, mert mindig ő lesz a tökéletesebb...de már nem érdekel...csak azt sajnálom h nem lehet letörlölni a kérdést...mert fáj h lenéznek miatt =(
2009. jan. 3. 22:18
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
szívássssssssssssssss
2009. jan. 3. 22:23
 53/65 A kérdező kommentje:
Kabbe :D
2009. jan. 3. 22:29
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szállnék be, csak annyit mondok hogy ahogy nézem a képeket, egyre jobban veszem azt észre, hogy talán ismerlek titeket(ezért nem szivesen mondok választ) de én inkább a 2-at választanám! :-)
2009. jan. 3. 22:41
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
egyik se tetszik:(
2009. jan. 3. 23:13
 56/65 A kérdező kommentje:
Na jól van ezen már túl jutottunk h a 2. a szebb =) || De most ott tartunk h...az lehetetlen h ismersz minket =) szal még talán se ismersz ;)
2009. jan. 4. 09:50
 57/65 A kérdező kommentje:
Na jówan lezárult a szavazás =) véget ért a pulyanap :D szal mostmár nem kell írni h a 2. a szebb, mert tom, nincs baj a felfogásommal =)csak még annyi h bebizonyosodott h 1 "kislány" vok és csak itt verem magam...de akk is engem így szeretnek =):P szal nagy ívből teszek erre a kérdésre =) na szijasztok ;)
2009. jan. 4. 09:56
 58/65 anonim ***** válasza:
67%

na mondok pár indokot h mér vagy 1 kis p*csa:

1.barátnők voltatok vagy nem?????

2.nem is a külső számít

3.am meg sztem 1ikőtök se szép de ha választani kéne akk se téged választanálak!!!:S

4.igaza volt az 1ik válaszolónak h ez személyiségsértés

5.biztos h róla direkt a szar képet raktad fel

összegezve:szánalmas vagy!

(u.i.:lány voltam)

2009. jan. 4. 15:54
 59/65 A kérdező kommentje:
Köszi h írtál...ez is 1 vélemény ;) am meg ezt a kérdést akk tettem fel amikor vmiféle féltékenységi rohamom volt, v talán mert irigy vok a másik lányra...nem is tom már. de azért könnyű le "kis p*csázni" amikor nem is ismersz...és sztem senki se ismer, mert nem ilyen vok, nem ez alapján kéne következtetést levonni rólam, mert még 1x mondom h nem ilyen vok ! Köszi mindenkinek a választ =)
2009. jan. 4. 16:47
 60/65 A kérdező kommentje:
Jah és még azt elmondom h nem a legszarabb képet raktam fel róla, mert neki ez van kirakva igazolványképnek myvipen...szal...csak ennyi.
2009. jan. 4. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!