Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? Ki a szebb?
Figyelt kérdés
Mind a 2 lány 15 éves...2009. jan. 3. 16:04
11/65 hnle válasza:
hmm megfőtt?Kaphatok belőle?Kicsit megéheztem a várakozásban...
12/65 anonim válasza:
Csak így kép nélkül: a kit választanék és a ki a szebb kérdésre nem feltétlen ugyanaz a válasz. Sokat számítanak az egyéb tulajdonságok is.
13/65 anonim válasza:
1: akkor mi a jó életért írtad ki előre a kérdést?
2: Külső alapján választani nagy böcsességre vall, gratulálok.
14/65 A kérdező kommentje:
Hát igen...de általában mostmár a külső számít...
2009. jan. 3. 16:25
15/65 anonim válasza:
HUhhh na kiváncsi vagyok a linkre !!!!!!!!!!! vagy várjunk reggelig?!
16/65 hnle válasza:
Ez így igaz, én a belső tulajdonságokat is szem előtt tartom, sőt előbre tartom mint a külsőt.Szerintem ne mások véleményére támaszkodj, hanem döntsd el te...
17/65 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszoló...1. mert azt hittem h gyorsabban feldobom azt a 2 képet...2. már leírtam...
2009. jan. 3. 16:27
18/65 anonim válasza:
Hát jó,ne támaszkodjon mások véleményére,de mostmár túl kiváncsi vagyok,szóval nyomd már fel a képeket nah :D
19/65 A kérdező kommentje:
Rem nem kell reggelig várni xD
2009. jan. 3. 16:28
20/65 anonim válasza:
Szerintem az első sokkal szebb. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!