Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti melyik lányt választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? Ki a szebb?

Figyelt kérdés
Mind a 2 lány 15 éves...
2009. jan. 3. 16:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az h nem érzem magam jobbnak nála, mert nekem nincs annyira nagy egooom mint neki =( =)
2009. jan. 3. 17:34
 42/65 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszoló...hát igen nem mindenki lehet olyan szép mint te =)
2009. jan. 3. 17:36
 43/65 anonim ***** válasza:
100%

Előre megmondom hogy egyikőtöket sem ismerem!

De! Szemétség feltölteni róla a netre képet, mert ugye gondolom nem tudja, hogy mit ügyködsz itt, ugye?? Személyiségjogait megsértetted, ha tud róla, ha nem... Ha az én egyik volt barátnőm ilyet csinált volna, nah annak foga nem igen maradna a jövőben... Mind1... Ez az én véleményem. Amúgy meg lehet, direkt előnytelen képet tettél fel, neked meg az a legjobb!

2009. jan. 3. 17:38
 44/65 hnle ***** válasza:
100%
Nekem is van egy osztálytársam akit szintén kiközösítettek a lányok.Elég jó barátok vagyunk és eleinte nem értettem , hogy miért nem szereti senki és miért mindig velünk lóg fiúkkal.Később kiderült hogy azért haragudtak meg rá mert lenyúlta az egyik lány pasiját (bővebben orálisan kielégítette meg egyebek xD) majd később kiderült hogy elég sok fiú megvolt már neki szal igazi r ibanc a csaj és erről az oldaláról nem is tudtam... aztán nagyot néztem amikor megtudtam, azóta probálom kerülni :P de lehet hogy én vok hülye de még mindig nemtom mire volt jó ez az összehasonlítás? :P
2009. jan. 3. 17:40
 45/65 A kérdező kommentje:
Hát ha belegondolok igen...kicsit szemétség :S elég szenya voltam vele =( De nem tehetek mindenről...a széles utat választotta a keskeny út helyett :S
2009. jan. 3. 17:48
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

1. lány asszem ő vagy te:) de igazából egyikőtöket sem, mert nem látom azt a pluszt, ami kell egy lányban, az hogy nő legyen és ne kislány, és ez a szemekből látszik...

18/F

2009. jan. 3. 17:54
 47/65 A kérdező kommentje:
Hát megértem =) igazából 1ikőnk se olyan h 2 naponta váltogatja a pasijait...és a veszekedésünk, versengésünk is tényleg kicsit gyerekes, szal mi még pulyák vunk :D :P
2009. jan. 3. 17:56
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

jesszus... ezt végigolvasni... nem vagytok semmik... nagy hűhó a semmiért... szal azért raktál fel képeket, h pár srác azt mondja, h szebb vagy mint az állítólagos bnőd? azért ez se semmi... a fiúk reagálása is érdekes... azért látszik az életkor, na...

de nem akarok megbántani senkit, mert tényleg ez van.

2009. jan. 3. 21:46
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
Elég nevetséges ez az egész, de ha már választani kell a 2 rossz közül, akkor a 2.csaj szimpibb.
2009. jan. 3. 21:58
 50/65 anonim ***** válasza:
100%
szerintem térjünk vissza erre a kérdésre úgy 15-20 év múlva!:) /és ezt a kérdést újra tedd fel:)arra még kíváncsibb leszel!
2009. jan. 3. 22:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!