Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? Ki a szebb?
Figyelt kérdés
Mind a 2 lány 15 éves...2009. jan. 3. 16:04
31/65 A kérdező kommentje:
A félreértést nem kerülhetem már el...de am lány vok és az 1ik a 2 közül :D végül is nem mondtam h fiú vok, de azt se h lány :D:P
2009. jan. 3. 17:05
32/65 hnle válasza:
:D aham és meik? :D valami versengés van közötettek vagymi? xD
33/65 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam :P || Azért h örüljetek...jellemzem 1 kicsit a 2 lányt :D
1. -kedves, aranyos
-sokat nevet...szinte minden nap :D
- néha nagy a "pofája" mert kiáll az igazáért :D
-sokan kedvelik, mert vicces :D
- nem vmi okos...de Gimibe jár xD
2. -kedves is tud lenni ha akar
-elkényeztetett, kényes...néha sokat képzel magáról, de van aki megtépje ha már elviselhetetlen :D
-aranyos a maga módján
-vicces is tud lenni :D
- ő sem vmi okos...de Szakközépbe jár xD
2009. jan. 3. 17:15
35/65 hnle válasza:
Asszem maradok az elsőnél még mindig a belső tulajdonságok alapján, nem szeretem a kényes lányokat :D viszont az is kérdés hogy nem-e probálod magadat jobbnak beállitani mint valójában és a másikat kicsit rosszabbnak? :P ám még nem kaptam választ hogy meik vagy te? :D
36/65 A kérdező kommentje:
Na szal: Hát még oviba bnők voltunk =) de már akk is kényes volt...mert ha nem adták neki oda azt a babát amelyik neki kell akk elkezdett hisztizni -.-" :D aztán általános iskolába kicsit javult a helyzet mert elég jó bnők voltunk...és így kb. 6. osztálytól 1 fiú miatt elromlott minden, mert ugyanaz a fiú tetszett mind a 2őnknek 1xre xD :P és abban az időszakban naon verekedős voltam, és ha nem tetszett neki vmi és nyávogott...akk én kezelésbe vettem és megtéptem...képzelhetitek h örültek a fiúk a csajbunyónak xD na jól van nem írok többet :D ||Ha vkinek nincs baja a felfogásával akk gondolom mindenki rájött h melyik lány vok :D na ez már 1 novella lett xD sorry :D
2009. jan. 3. 17:23
37/65 hnle válasza:
Hát jah most már mindenki tudja akkor :P de szerintem nagy hiba volt összeveszni egy lány miatt :D nekem is van egy haverommal aki szinte olyan mint a testvérem már 11 éve ismerem és ha ilyen lenne biztos átengedném neki a csajt xD na mind1 ez nem ide tartozik:D de ezzel mit akartál bizonyitani?Talán azt hogy jobb vagy nála?Vagy mire volt ez jó? nem értem... :]
38/65 hnle válasza:
nah már én is hülyeségeket írok xD szóval lány helyett fiút akartam írni :P
39/65 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszolónak: Hát nem tom...nem érzem magam kényesnek, se beképzeltnek, mert ha az lennék akk senki nem barátkozna velem nem ? =) normálisnak érzem magam =) de a 2. lányról nem csak én gondolom ezeket amit leírtam...mert az én volt osztályomba még volt olyan, mint az oviba, h a lányok kiközösítettek 1 másik lányt...vele is ez történt, és ezután állandóan a fiúk "seg*ébe" volt...és kicsit r*banc is lett belőle :S szal bevallom h vhol mi is elrontottuk azzal, h kiközösítettük =(
2009. jan. 3. 17:31
40/65 anonim válasza:
sztem rondák vagytok mind a ketten
a hajatok az szép de az arcotok.....pff nem íromle -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!