Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatot akar a pasi de ezen kiakad?
Helyen jo kialasu ficko. Nekem bejonne csak szexre is. Eddig minden oke.
De se nalam se nala nem lehet megoldani... Kolszosak vagyunk de nem egy helyen. Messze lakunk az orszag ket vegen.
Felvetettem h akkor menjunk el swingerbe. Van kaja, lehet tancolni, van privat szoba is, ismerkedni meg jo a hangulat. Meg amugy is buli a dolog.
Erre kiakadt. Ha amugy is csak szex lenne akkor mi baja a hellyel? Pont idealis hely csak szexre. Arra van kitalava. Nem?
Vagy mas is kiakadna ?
"Erre kiakadt." - Én is kiakadtam volna.
Veled akart lenni, kettesben.
"Messze lakunk az orszag ket vegen.
Mindketten pesten vagyunk koliba de o Nyagykanizsai en Egri vagyok."
Akkor Pesten kell kivenni egy szobát, ami olcsóbb, mint egy swinger privát szoba.
De hát ha nincs időd, akkor lőttek az egésznek.
Egyébként miért csak te töröd a fejedet, ha ő akar szexkapcsolatot?
"
En is benne lennek.
De csak ennyibe - most nem fer bele rendes kapcsolat - de azert jol esne a szex.
A swingerben nem kell kivenni kulon szobat. A legtobben van zarhato szoba.
Nem torom hanem csak felotlott bennem hogy ha mar akkor nem az legyen h egy ures szoba vagy lakas. Az olyan semmilyen. De egy klubban biztos jol lehet hangolodni. Az olyan h elmesz egy buliba es van kulturalt hely szexelni. Zuhanyozni enni inni beszelgetni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!