Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatot akar a pasi de ezen kiakad?
Helyen jo kialasu ficko. Nekem bejonne csak szexre is. Eddig minden oke.
De se nalam se nala nem lehet megoldani... Kolszosak vagyunk de nem egy helyen. Messze lakunk az orszag ket vegen.
Felvetettem h akkor menjunk el swingerbe. Van kaja, lehet tancolni, van privat szoba is, ismerkedni meg jo a hangulat. Meg amugy is buli a dolog.
Erre kiakadt. Ha amugy is csak szex lenne akkor mi baja a hellyel? Pont idealis hely csak szexre. Arra van kitalava. Nem?
Vagy mas is kiakadna ?
hát nem tom, ha csak sex akkor bele mennék hiszen téged ott mindig meg lehetne dugni és hátha droppol a gép még csajt még több partner ha ezek az igények akkor ok.
lehet, hogy azért nem akar bele menni mert akkor konkurenciának érezné a többi pasit nem akar két szék közül a földre ülni.
ha túl nagy a távolság akkor felejtős.
nem voltam kollégista visztont hallotam, hogy még lány koliba is vittek fel a csajok pasikat rendszeresen még a leg félénkebb is le dumálta a többi csjjal hogy most 1 órát ne ott legyenek ha értelmesek a szoba társak ezt csak fel fogják. engem sem érdelet volna a az egyik haver azt mondaná figyu jön az xy és gernicre akarom vágni kopjatok már le addig amíg nem küldök egy üzit, nem para minden fiatal dugni akar természetes értelmes ember ezt megérti és nem problémázik.
Manapsag mar elektronikus belepteto rendszer van.
Nem tudok senkit bevinni mert ha nincs kartalya nem tud bejonni. Es en sem tudok 2x belepni kilepes nelkul. Jelzi a rendszer. Es kamera is van.
Egy szoba ugyan annyiba kerul es nincs se kaja se tanc se zene se mas.
Mindketten pesten vagyunk koliba de o Nyagykanizsai en Egri vagyok. Es nem akarok en sem tobbet egyszeruen nem fer bele 2 szakot viszek orulok ha legalabb ennyire van idom.
Na és ha ugyanannyiba kerül?
Ő fizeti.
Ha hisztizett, hogy nem jó a swinger, akkor vegyen ki szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!