Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak kihasználás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak kihasználás?

Figyelt kérdés

Dióhéjban az egészről : ő 19 éves lány en 21 éves srác vagyok. Kb 5 randin vagyunk túl, továbbra sem szeretne kapcsolatot, de állandóan talalkozni akar . A találkozókat úgy kell elképzelni , hogy kinéz előre maganak 2-3 kávézót stb. Vagy feljön hozzam, ahol csók a maximum simogatást felejtsem el. Legutóbb mikor bevasaroltam par ragcsat,elvitte haza maganak úgy, hogy ki se bontottunk nálam :D. Soha nem ajánlotta fel hogy fizetne is valamit, de állandóan be akar ülni valahova,( férfiként alap hogy én fizetek , de legalább a gesztus meg lenne). A legjobb az volt , amikor beugrottunk egy “kaveert” aztán a kávé melle rendelt maganak 3-4 fele sütit és kaját is. Én meg csak ultem ott, amíg falatozik :D

Ma is nagyon akart talalkozni de lemondtam ( mondom minek, ha kapcsolatot úgyse akar a közeljövőben , szex kizárt , barátilag nem akarunk ugye érthető ) helyette megmondtam hogy én más lányokkal szeretnek ismerkedni, amin kiakadt hogy ő mennyire szeret :D

Ja egyébként úgy 3x már a fejemhez vagta hogy nem vagyok az esete, csak 70-80%-ban. De állandóan ő akar talalkozni . Vagy én látok valamit rosszul?

2023. dec. 15. 18:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%

Jah, kihasznál, de nem anyagilag - azé' gondolom egy csomag oreo ára nem ver földhöz 😂

A csaj inkább csak szimplán társaságra vágyik, de megmondta nem vagy az esete. Ebben a storyban te fogsz mindig utána futni, ejteném az ügyet.

2023. dec. 16. 00:12
 22/29 anonim ***** válasza:
4%
Én ennyit amit leírsz egy barátnőmnek is odaadok ( nő vagyok) de eszemben sincs elvárni érte szexet 😂😂😂
2023. dec. 16. 01:05
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez akkora pofátlan, hogy a putris kis barátnőivel még ki is nevetnek hogy mennyire le tudott húzni. Vagy már egyfajta challenge, hogy meddig tud hülyére venni, meddig mehet el pofátlansággal. Vannak ilyen sz*r emberek is, viccen kívül.

Jól tetted hogy letiltottad. Tekintsd tanulópénznek! Te jóindulatú voltál és naív, értem én, de nagyon sok ember nem ilyen, sőt ha teheti kihasznál. Ez lebegjen mindig a szemed előtt a jövőben is, és mérlegelj. Ha valami kihasználásnak tünik, próbálj meggyőződni róla jól érzed-e, és amennyiben igen, offold ki a másik felet. Itt pl ami beszédes lett volna, hogy látszólag nem akar tőled semmit, de közben lebegtet hogy "szerelmes" beléd. Hát az nem pont ilyen a valóságban. Meg az hogy 5. eredménytelen randi. Meg az hogy folyamat lehúz, zabál, átver, de mondjuk sorolhatám még :D Mind1 is, tekintsd tanulópénznek, és a jövőben előbb szűrd ki ezeket lehetőleg.

2023. dec. 16. 09:33
 24/29 anonim ***** válasza:
19%

Én azért megpróbálnám megxxxni.

Lehet leitatnám egy kicsit.

Ha már leáll veled csókolózni akkor ott előbb utóbb szabad a pálya

2023. dec. 16. 10:58
 25/29 anonim ***** válasza:
57%
25 dehogy szabad, pont azért csinálja h fenntartsa a csávóban a reményt. Ergó tovább tudja húzni a dolgot.
2023. dec. 16. 11:00
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a pozitív mind a negatív kritikát !

Ő nekem valóban nem tartozik semmivel, nem köteles se lefeküdni, semmivel. Ahogy nekem is jogom volt megmondani hogy nem.

Szerintem nem csak én lennék úgy, hogy ha nem lesz “semmi” akkor minek üljek végig egy hosszú napot. Nekem is jogom van azt kapni, amit szeretnék és ezt az időt mással tölteni .

Nekem nem a 10-15-20 ezer hiányzik , amit rá költöttem , hanem maga a kulturáltság, hogy azt hiszed max beugrunk egy kávéra, és kirendel még több dolgot a pultnál és esze ágában se volt még a pénztárcáját se mozditani( én nem kertem semmit) Ja és azt hogy KÖSZÖNÖM soha nem hallottam tőle. Azóta több felületen is megpróbált vissza jönni , azzal az indokkal hogy ő látja rajtam hogy megérdemlem a szerelmét meg ne ismerkedjek másokkal. Jót nevettem ezen

2023. dec. 16. 11:47
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg neki hogy neked meg kevés a csók és a simogatás.

Nincs abban semmi ez szerintem normális.

Az viszont hogy hálátlan az eléggé gáz. 🙄🙄

2023. dec. 16. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználva vagy, ja.
2023. dec. 17. 20:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Miért nem sétáltál ki és fizethette volna a dolgokat magának!
2023. dec. 30. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!