Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak kihasználás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak kihasználás?

Figyelt kérdés

Dióhéjban az egészről : ő 19 éves lány en 21 éves srác vagyok. Kb 5 randin vagyunk túl, továbbra sem szeretne kapcsolatot, de állandóan talalkozni akar . A találkozókat úgy kell elképzelni , hogy kinéz előre maganak 2-3 kávézót stb. Vagy feljön hozzam, ahol csók a maximum simogatást felejtsem el. Legutóbb mikor bevasaroltam par ragcsat,elvitte haza maganak úgy, hogy ki se bontottunk nálam :D. Soha nem ajánlotta fel hogy fizetne is valamit, de állandóan be akar ülni valahova,( férfiként alap hogy én fizetek , de legalább a gesztus meg lenne). A legjobb az volt , amikor beugrottunk egy “kaveert” aztán a kávé melle rendelt maganak 3-4 fele sütit és kaját is. Én meg csak ultem ott, amíg falatozik :D

Ma is nagyon akart talalkozni de lemondtam ( mondom minek, ha kapcsolatot úgyse akar a közeljövőben , szex kizárt , barátilag nem akarunk ugye érthető ) helyette megmondtam hogy én más lányokkal szeretnek ismerkedni, amin kiakadt hogy ő mennyire szeret :D

Ja egyébként úgy 3x már a fejemhez vagta hogy nem vagyok az esete, csak 70-80%-ban. De állandóan ő akar talalkozni . Vagy én látok valamit rosszul?

2023. dec. 15. 18:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%

"Ja egyébként úgy 3x már a fejemhez vagta hogy nem vagyok az esete, csak 70-80%-ban. De állandóan ő akar talalkozni"

Neked ezekre a talikra nem kötelező elmenned.

2023. dec. 15. 18:40
 2/29 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mindketten hülyék vagytok és két hülye használja ki egymást . És természetesen egyiknek se tűnik fel.
2023. dec. 15. 18:41
 3/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Azért kérdeztem , mert érzelmileg zsarol, játszik velem. És biztosra akartam menni. Én nem tudtam semmivel se kihasználni

2023. dec. 15. 18:43
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb okosabb leszel. Ezt a csajt meg hajtsd el a fszba.
2023. dec. 15. 18:45
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha tobbet nem talalkoznek vele. Meg akkor is parazitanak ereznem, ha egy filler meghivasrol nem volna szo, csak a maganyanak, unalmanak, lelki nyomoranak eluzeserol.
2023. dec. 15. 18:47
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként nem alap hogy te fizess mindent, hanem fele-fele minden.

De ne légy piskóta hanem állj a sarkadra mert hülyét csinál belőled akkor.

2023. dec. 15. 18:47
 7/29 anonim ***** válasza:
29%

Kamu.

3-4 féle sütit rendel még a kávé mellé? Hány kiló, 120?

2023. dec. 15. 18:55
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem kamu, komolyan . 150 centis 40 kg-s kis csaj.

Végül letiltottam mindenhol 🙏köszi mindenkinek aki elolvasta

2023. dec. 15. 18:57
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak lejmol
2023. dec. 15. 18:57
 10/29 anonim ***** válasza:
82%
A csaj nem akar tőled kapcsolatot, de ezt meg is mondta, te meg találkozol vele. 3-4 randi után már el lehet dönteni, hogy lesz e kapcsolat vagy sem. És igen, jól írja a 6os, nő vagyok és általában a randikba én is beszállok, nem pedig lehúzom a partnerem.
2023. dec. 15. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!