Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ez tortent. Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ez tortent. Lesz folytatas vagy csak tul aggodom?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltunk. Irtunk kb 1 -2 honapig , kisebb kihagyasokkal.

12.én elmentunk randizni... setaltunk. Sokat beszelgettunk. Elvitt egy rooftop barba is, szerintem jol kijottunk. Aztan kerdezte hogy ha akarok akkor nala aludhatok . (Mert en videkrol utaztam fel pestre es volt elotte dolgom is pesten es igy jott a tali osze.)

Ragodtam egy kicsit es vegul igent mondtam miert ne.

Aztan a barbol elmentunk neki volt egy talalkozoja , meg nekem is. Aztan kesobb osszefutottunk . Vacsoraztunk. Filmeztunk. Elegge felenk volt. Azt is megkerdezte h megcsokolhat e.

Aztan kesobb le is fekudtunk..

Ez miatt aggodok h belefer e vagy nem?

Masnap haza mentem es annyit irt h irjak mikor erekhaza. Aztan mar nem igazan irt.

Rakovetkezo nap az az ma pedig 14. felkoszontott de csak ennyi.

Kerdeztem h sikerult a vizsgaja ezutan de megsem nezte pedig fent volt. Lehet elfoglalt vagy ghostingol?

2023. dec. 14. 21:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled azt a pasit. Üríteni voltál jó neki. Ő továbblépett már. Ne alázd meg magad jobban, hagyd békén, ne írogass neki többet! Lépj tovább!
2023. dec. 15. 15:42
 22/34 A kérdező kommentje:
#20 nincs meg a szama, es az enyem se nki. Instan irtunk a tinder utan 🫠
2023. dec. 15. 15:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha még a száma se kellett a dugás után...

Nem baj, legalább egy francia bodycountod is van. Good for you!

2023. dec. 15. 16:04
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
El se kérte/meg se adta az övét? Ez ennyi volt.
2023. dec. 15. 16:54
 25/34 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, de sztem mar nem divat elkerni a szamot ha ott a social media. Mindketten 20as evek elejen jarunk :)
2023. dec. 15. 17:20
 26/34 A kérdező kommentje:

Irtam neki hogy jol ereztem magam es elfelejettem szemelyesen mondani es rakerdeztemm h akkor most mmar nem erdeklem ot igazam van?

Es irta hogy valojaban igen es h nem akar hazudni. Meg h en milyen rendes kedves vagyok stb. Es h nem akarja folytatni a kapcsolatot.

Rakerdeztem h akk miattam vagy mi volt baj.

Irta h onmaga miatt mert nem tudta azt az odafigyelest es torodest megadni amit erdemlek most es h remeli h megertem...

2023. dec. 15. 19:22
 27/34 A kérdező kommentje:
*nem tudja
2023. dec. 15. 19:23
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom! Amit írt az csak duma. Ha valóban így érezné, nem lett volna szex. De ne légy miatta szomorú! :)
2023. dec. 15. 19:50
 29/34 A kérdező kommentje:

Elegge rosszul vagyok most...

Még utoljara irtam neki h gondolja at es adjon egy eselyt..

2023. dec. 15. 20:06
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hülyét csináltál magadból, még nagyobbat.
2023. dec. 15. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!