Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ez tortent. Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ez tortent. Lesz folytatas vagy csak tul aggodom?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltunk. Irtunk kb 1 -2 honapig , kisebb kihagyasokkal.

12.én elmentunk randizni... setaltunk. Sokat beszelgettunk. Elvitt egy rooftop barba is, szerintem jol kijottunk. Aztan kerdezte hogy ha akarok akkor nala aludhatok . (Mert en videkrol utaztam fel pestre es volt elotte dolgom is pesten es igy jott a tali osze.)

Ragodtam egy kicsit es vegul igent mondtam miert ne.

Aztan a barbol elmentunk neki volt egy talalkozoja , meg nekem is. Aztan kesobb osszefutottunk . Vacsoraztunk. Filmeztunk. Elegge felenk volt. Azt is megkerdezte h megcsokolhat e.

Aztan kesobb le is fekudtunk..

Ez miatt aggodok h belefer e vagy nem?

Masnap haza mentem es annyit irt h irjak mikor erekhaza. Aztan mar nem igazan irt.

Rakovetkezo nap az az ma pedig 14. felkoszontott de csak ennyi.

Kerdeztem h sikerult a vizsgaja ezutan de megsem nezte pedig fent volt. Lehet elfoglalt vagy ghostingol?

2023. dec. 14. 21:44
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Mivel mas a kulturaja igy utana neztem hogy mi az elfogadott naluk... es ugy nezki hogy okes...
2023. dec. 15. 00:10
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Szexre jo voltal neki, de annyira nem tetszettel hogy ossze is jojjon veled. Tipikus egy patronosnak hivjak ezt a pasik.

Akkor tunnek el szex utan a ferfiak ha nem volt eleg jo. Sajnalom.

2023. dec. 15. 00:13
 13/34 A kérdező kommentje:
:(
2023. dec. 15. 00:17
 14/34 A kérdező kommentje:

Even if things are far from perfect, they have a much healthier and more casual approach to sex. And in France no such thing as wondering after how many dates it’s OK to have sex, as “no sex on the first date, that means you’re easy”, etc.

In France, the rule with sex is simple: it can happen anytime after the first kiss… even minutes after it. It’s that first kiss that will trigger the “ok for sex” option in your relationship. Hence the importance of the timing of that kiss regarding to where you want to go and what you want to do with that person.

2023. dec. 15. 00:18
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
14# ne legyél már ilyen bárgyú, jézusom. Te most kajak ilyen kiguglizott bulvárcikkeket akarsz ráhúzni sablonként egy komplett ország minden férfijára? Ha érdekelnéd, mint lehetséges partner, akkor lelkesen keresne a személyes tali után, akár volt szex, akár nem. Ez származástól független, ugyanúgy igaz a zulu, polinéz, svéd, hottentotta pasikra is.
2023. dec. 15. 05:13
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp kellett valaki neki az ágyban. Te meg odaadtad magad :)
2023. dec. 15. 09:11
 17/34 A kérdező kommentje:
Ha tenyleg csak ezt akarta akkor , ha nem fekszem le vele azutan se keres. Szoval mindegy. Akkor nem erzem magam hibasnak.
2023. dec. 15. 10:02
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős, egyértelmű sajnos.
2023. dec. 15. 14:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy francia. Ezt írhattad volna előbb is. 😂 Ez így felejtős. Volt kapcsolatom egy franciával meg ismerek is párat és azt kell mondanom, hogyha akarnak többet, akkor le se tudod magadról vakarni. Én is olvastam ezeket és tapasztalat alapján írom, hogy amúgy nagy százalékban rájuk illik a leírás, legalább is azokra, akiket ismerek. Ha gondolod írhatsz privátot.
2023. dec. 15. 15:02
 20/34 anonim ***** válasza:
59%

Első alkalommal romantika, félénkség, szex...

Most meg írogatsz neki, és figyeld, hogy olvasta-e? Meg rögtön itt kérsz tanácsot imseretlenektől?

Az, hogy felhívd telefonon és beszélj vele, az meg sem fordult a fejedben?

2023. dec. 15. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!