Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bízhatnék meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék meg egy férfiban? N

Figyelt kérdés

El kezdtem randizni barátnőm egyik barátjával, mert randira hívott, amire én igent mondtam. Azonban nehezemre esik benne megbízni, mert eddig mindig csak csalódtam. Minden fiúban és férfiban csalódtam, akikhez valaha is közöm volt. Volt, aki megcsalt, voltak akik csak megakartak fektetni, míg mások nem találtak maguknak mást, így jó voltam én is, más meg azért szakított velem, mert más dolog fontosabb neki, mint én stb stb. Mindig csalódtam, és sokat sírtam. Félek, hogy ez megint megtörténik. Mielött el kezdtünk randizni, megfogadtam, hogy szingli leszek örökre, és macskával fogok megöregedni, aztán egyedül halok meg. De aztán jött ő, és meggondoltam magam. Már azon gondolkozok, hogy inkább abbahagyom vele ezt, hogy megelőzzek egy újabb szakítást és fájdalmat. Már azt is bánom, hogy beleegyeztem, mert biztos vagyok benne, hogy fájdalom lesz a vége.

Voltatok már hasonlóan?

2023. dec. 10. 15:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
94%

#20 Azt gondolom, hogy nem is akarod megérteni, amiről beszélünk.

A személyiséged egy többkomponensű, többrétegű dolog. Amit a szüleidtől kaptál, az is benne van. De ettől függetlenül éled az életed, ha érett vagy. Pl. nem leszel csak azért alkoholista, mert azt láttad, de még csak példás férj sem lesz valaki azért, mert azt a mintát kapta. Az önértékelésed/énképed alapvetően a szüleidtől hozod, de ez alakul az életed során a tapasztalataid és a fejlődésed által - ha van. Nem indul senki "tiszta lappal". Van, aki elfogadja, hogy ennyi az élete, amit otthonról hozott, és van, aki úgy dönt, hogy a saját talpára áll, felelősséget vállal és dolgozik azért, hogy jobb élete legyen.

Nem egyenlő mások kihasználásával, hogy tisztelem magam annyira, és vagyok annyira fontos magamnak, hogy nem maradok benne valamiben, ami neked fájdalmas/rossz.

Ha még ebből sem érted meg, akkor neked tényleg nem tudom elmagyarázni.

2023. dec. 10. 17:20
 22/43 anonim ***** válasza:
29%

21! Eddig is értettem mit szeretnél mondani, csak nincsen igazad. Ennyi.

Másrészt "tisztelem magam annyira, és vagyok annyira fontos magamnak, hogy nem maradok benne valamiben, ami neked fájdalmas/rossz."

Oké, a kérdező úgy döntött, neki a párkapcsolatok ilyenek, akkor miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? Miért kell máris "hibásnak" gondolni, meg terápiát javasolni neki?

2023. dec. 10. 17:25
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
#22. Nem "hibás". Azt kérdezte, hogyan bízhatna meg egy férfiben. Azt írta, hogy félt, ezért megfogadott valamit, de aztán jött valaki és meggondolta magát, de továbbra is fél. A terápia segíthetne neki ezt a félelmet feloldani, ha szeretné és hajlandó érte dolgozni. Nem erőlteti senki a terápiát, ez egy javaslat volt az általa felvetett problémára.
2023. dec. 10. 17:31
 24/43 anonim ***** válasza:
21%
23! Erre pedig a válasz, hogy NEM KELL MEGBÍZNIA! Ennyire egyszerű. Én a helyében szimplán kivárnék, és folyton emlékeztetném magam a rossz tapasztalatokra, így elkerülhető, hogy még a végén beleszeressen, ha pedig csak megbízható, akkor meg az ő döntése és nem a férfié, hogy merre tovább.
2023. dec. 10. 17:35
 25/43 anonim ***** válasza:
65%

#24:

Hogyha egyszer nem tud bízni a férfiakban akkor minek neki férfi? Most akkor ő is használja ki a szóban forgó férfit, vagy micsoda? Legyen egyedül!

Aki más emberekből indul ki, nem tud különbséget tenni közöttük annak nem való párkapcsolat! Ilyen egyszerű.

2023. dec. 10. 17:39
 26/43 anonim ***** válasza:
14%
25! A 23. kérdésére feleltem csak, hogy mi legyen a válasz a kérdésre. Amúgy én nyilván nem akarnék kapcsolatot a kérdező helyében, ha már eldöntötte, hogy nem akar. De ha mégis, akkor így kellene hozzáállnia.
2023. dec. 10. 17:45
 27/43 anonim ***** válasza:
74%

#24:

Nem úgy kéne hozzáállnia,hogy a rossz tapasztalataival eteti önmagát hogy ne alakuljon ki szerelem. Ha megbízható a férfi akkor se csak az ő döntése, hogy mi legyen tovább hanem mindkettőé. Bár nyilvánvaló, hogyha te rád hallgatna soha nem jutna el addig, hogy eljusson az agyáig miszerint a férfi megbízható. Kihasználná, átverné ő a férfit, ő okozna neki csalódást, kudarcot. Pedig csak annyit kellene tennie hogyha nem bírja ki szex és társaság nélkül,hogy barátság extrákkal fajta kapcsolatban lenne, vagy csak szexkapcsolatban és ennyi.

Attól, hogy valaki átbaszott téged neked még nem kéne mást!

2023. dec. 10. 17:52
 28/43 anonim ***** válasza:
82%

"Hogyan bízhatnék meg egy férfiban? N"

Ön és emberismeret.

2023. dec. 10. 18:03
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
27! Nekem bevált. Azért ezt javasoltam.
2023. dec. 10. 18:11
 30/43 anonim ***** válasza:
81%

Micsoda vált be pontosan, az, hogy elhatároztad, hogy egyedül maradsz? Azzal nincs probléma.

A másik rész viszont bajos.

Nem kéne abból kiindulni, hogy azért, mert kicseszett veled több személy akkor már neked is lehet simán kicseszni másokkal.

Mi lenne inkább hogyha magán gondolkodna el, hogy miért is vágta át egymás után valaki? Ő sem hibátlan. Miért nem tanult idővel az esetekből, miért nem lehetett észrevenni, hogy hülyének nézték? Ennyire hiszékeny, vagy ostoba?

2023. dec. 10. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!