Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék benne?

Figyelt kérdés

A barátnőm elmondása szerint eddig minden párját megcsalta. Amikor mi összejöttünk akkor is kapcsolatban volt, de elmondta az exének, hogy én vagyok és szakítani akar, ennek ellenére még hónapokig ment a huza vona mire összeköltöztünk. Nagyon jól néz ki és más férfiak állandóan bámulják feltűnően. Ha tehetné mindenki meg....

Azt mondja engem szeret, nem akar megcsalni, nem érdekli senki csak én, ne parázzak. Mégsem tudok megbízni benne, mit csináljak?

2023. jún. 12. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha komolyat keresel akkor dobd ki mielőtt téged is megcsalna, mert lehet hogy most szeret de előbb utóbb megtetszik más is, és ha eddig nem tudta kontrollalni magát most miért tudná.

Ha nem akarsz konolyat akkor meg legyél vele, addig is van egy jó csajod, csak ne szeress bele mert akkor nagyot csalódsz.

2023. jún. 12. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Szia! Ez butaság, - veled él és őszintén mondja, hogy szeret,- akkor higgyél neki! Ne rágódj tovább ezen! Élvezzed az együttlét örömét!
2023. jún. 12. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1-el ertek egyet. Ha mindig mindenkit megcsalt es az elozot is ugy dobta, hogy mar veled volt akkor nincs okod bizni benne.
2023. jún. 12. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nem bíznék mege benne, bármennyire is bizonygatja szóban hogy szeret.
2023. jún. 12. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Két opciót látok lehetségesnek:

1. a lány vagy egy ócska rongy, aki nem tudja megállni, hogy szét ne tegye

2. vagy annyira buta és naiv, hogy soha egyetlen épkézláb férfit nem talált még maga mellé, akit ne lett volna "muszáj" megcsalnia (mert bántalmazza, nem szereti eléggé, stb)

Olyan nincs, hogy valaki MINDENKIT megcsal. Hatalmas redflag, OMG, dobd ki azonnal, egy percig sem bíznék benne!

2023. jún. 12. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mindenkit megcsalt és liánozott akkor sehogy ne bízz meg benne, szakíts. Ha egyszer előfordult egy megcsalás életében az még oké, de ezekszerint ő kapcsolatfüggő.
2023. jún. 12. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék egy liánozós emberben megbízni, bármennyire is hajtogatja.
2023. jún. 12. 11:57
 8/12 A kérdező kommentje:
A baj, hogy nagyon szeretem. Másfél éve együtt vagyunk és érzem, hogy ő is szeret, nemcsak mondja. De állandóan bennem van a félelem. Ha pittyen egyet a telefonja már ideges leszek. De belenézhetek bármikor és nem beszél férfiakkal, facen csak közös posztjai vannak velem, instája nincs. Három hosszú kapcsolata volt, elvileg az egyik nem passzolt hozzá és azért csalta meg de tizenéves volt, a másik rosszul bánt vele és bosszút állt rajta, az utolsónál nem tett semmit csak velem "kavart". Lehet, hogy túlparázom, nem tudom. Félek, ha nem vagyok vele ráhajtanak. Azt mondja, sose szólítják meg idegenek. Nekem ez elképzelhetetlen mert ha ott vagyok akkor is bámulják, mi lehet ha nem vagyok ott?! Egyébként nem kedves idegenekkel de ha nem vagyok ott nem látom. Szoktunk beszélni erről es nyugtatgat, szoktunk vitatkozni is ezen, ha féltékeny vagyok van, hogy jól reagál de van, hogy felidegesíti magát. Tényleg, semmi esély, hogy hűséges legyen hozzám?
2023. jún. 12. 12:03
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Alapvetően az előttem lévőkkel egyet értek, nem szabad megbízni ilyen téren benne.

Viszont, a jó hír neked, hogy van megoldás arra is, hogy együtt maradjatok. Alapvetően két dolog miatt csalják meg egymást az emberek: unalom, vagy hiány. Vagy nincs szex, vagy ráunt a másikra de kényelmes vele maradni. Ha azt akarod, hogy ne csaljon meg, akkor annyit kell fejlesztened magadon, hogy ne legyen igénye megcsalni. Mind az ágyban, mint az érzelmi intelligenciádat, mind az intelligenciádat fejlesztened kell. E mellett el kell érned, hogy ne tartsa unalmasnak az életét. Ha kalandvágyó néha fel kell vinni az adrenalin szintjét, esetleg balhézni, ha épp a drámát hiányolja stb. Ha igényei ki vannak elégítve, akkor nem akar elhagyni.

2023. jún. 12. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ha kalandvágyó néha fel kell vinni az adrenalin szintjét, esetleg balhézni, ha épp a drámát hiányolja"

Na jó, csak tudod kivel drámázzon. Amúgy sokan nem képesek felismerni a saját igényeiket sem. Akinek annyiban merül ki az önismerete, hogy "jó hát én ilyen könnyelmű típus vagyok" az ne akarjon kapcsolatot (velem leaglábbis)

2023. jún. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!