Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bízhatnék benne újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék benne újra ezek után?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt, elég jól kijövünk. Sosem volt közöttünk ez a mindent elsöprő heves szerelem de azért úgy érzem, hogy a mai napig szeretjük egymást.

Nyáron történt az eset hogy elkezdett érdeklődni egy másik lány iránt, akkor nagyon hullámvölgybe kerültünk, azért mert észrevettem hogy máshogy viszonyul hozzám, mint az előtt. Ő persze mindent tagadott aztán mikor már ő is belátta hogy felesleges mindent bevallott nekem. Elmesélte hogy találkozgattak párszor, és hogy bepróbálkozott nála na meg hogy rengeteg pénzt költött rá és hogy őszintén megvallva elgondolkozott rajta hogy inkább vele folytatná az életét de amikor találkoztak mindig úgy érezte hogy ez csak szórakozás és hogy nem csalna meg csak jólesik neki hogy 3-4 év után újra felfigyel rá egy lány.

Nagyon kiakadtam, először őrjöngtem aztán utána magamba fordulva, kérdezgettem, hogy hogyan juthattunk el idáig. Időközben a csaj visszatáncolt és úgy döntött, hogy mégsem kell neki a párom, így mi együtt maradtunk. Azóta sem tudok rajta túllépni, mindig az jut az eszembe, hogy azért maradtunk együtt, mert a csaj nem kért belőle. Persze a pasim már 100szor bocsánatot kért megesküdött rá hogy nem lesz több ilyen, meg hogy már nem tartják a kapcsolatot szeptember óta.

Már megfordult a fejemben hogy inkább én leszek az, aki kilép ebből a kapcsolatból de, néha úgy érzem, hogy túlreagálom, mert nem csalt meg nem hagyott el és azóta minden rendbe van velünk.

Bízzak benne? Higgyek neki? Felejtsem el ezt az egészet és tegyek úgy, mintha misem történt volna azon a borzalmas nyáron?

2012. jan. 16. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
én ott hagytam volna.. és akkor nem kellene ilyeneken gondolkoznom:)
2012. jan. 16. 14:23
 2/2 guilelessgirl17 ***** válasza:

Hát ez eléggé durva.... o.O eleve ha szeretjük a párunkat akkor nem flörtölgetünk más lányokkal/pasikkal.

De ha kicsit belegondolunk az ő helyzetébe akkor 3 év után már "hiányzott" neki ez az udvarlásos dolog.DE NEM CSALT MEG ezt értékeld,mert ha annyira akart volna rég megtehette volna.

szerintem még adj neki egy esélyt :) megígérte több ilyen nem lesz, te ismered hogy milyen ha lehet neki hinni maradj vele :) de ha újból előjön ez a helyzet hogy keres lányokat akkor hagyd ott, nem éri meg vele foglalkoznod.

2012. jan. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!