Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalom bizalom bizalom. Hogyan tudnék bízni benne?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel távkapcsolatban. Nagyon nyitott, és mosolygós csajszi, és tuti, hogy sokan félre is értik.

Állítgatja nekem, hogy csak engem szeret, nem kell neki más, meg mikor rám néz tényleg látom a szemében..:)

Mégis tök rossz érzés, hogy messze van tőlem, és rosszakat gondolok róla, hogy biztos kavar, flörtölget üzenget pasikkal mögöttem. Féltékeny vagyok rá..:S

Ő is rám, azt hiszi én minden csajt hajtok mikor nincs itt pedig egyáltalán nem így van...

Félek, hogy felőröl mindkettőnket ez a bizalmatlanság..:/

Nagyon szeretem, Ő is engem, de nem tudom hogyan tudnék jobban bízni benne...félek, hogy össze töri a szívem, és egyszer csak majd közli, hogy bocsi nem érez már semmit, meg van más pasi az életében..:(

NEm szimlán barátnőm, meg csak szexre járunk össze vele, mielőtt valaki ezt gondolná, meg hogy férfiatlan amit csinálok, de szerelmes vagyok belé, és félek nagyon hogy elveszítem..:( (állítása szerint ő is szerelmes belém nagyon)

20/F

18/L

2012. jan. 7. 17:37
 1/6 Utcakultúra ***** válasza:
Látogasd meg
2012. jan. 7. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
HA meg akar csalni úgyis megcsal, a higgy benne egy kicsit.
2012. jan. 7. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Általában 7 végente találkozunk....

igazad lehet, ha megakar csalni meg is fog...:S

de mégis jobbvolna ha a szemembe mondaná hogy nemkellek neki minthogy mögöttem kavargasson...:(

2012. jan. 7. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Pajti, te túldramatizálod, relax. Aki menni akar az úgyis megy.
2012. jan. 7. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki...ha másban nem bízol az azért van mert benned sem lehet megbízni. Ha meg mégis, akkor te is bízz meg másban és ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani. És amúgy is az, hogy mennyire van messze tőled az nem befolyásol semmit.
2012. jan. 7. 17:44
 6/6 anonim válasza:
egyet kell hogy értsek az előttem szólóval ha meg akar csalni úgyis megcsal !
2012. jan. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!