Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom bizalom bizalom. Hogyan tudnék bízni benne?
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel távkapcsolatban. Nagyon nyitott, és mosolygós csajszi, és tuti, hogy sokan félre is értik.
Állítgatja nekem, hogy csak engem szeret, nem kell neki más, meg mikor rám néz tényleg látom a szemében..:)
Mégis tök rossz érzés, hogy messze van tőlem, és rosszakat gondolok róla, hogy biztos kavar, flörtölget üzenget pasikkal mögöttem. Féltékeny vagyok rá..:S
Ő is rám, azt hiszi én minden csajt hajtok mikor nincs itt pedig egyáltalán nem így van...
Félek, hogy felőröl mindkettőnket ez a bizalmatlanság..:/
Nagyon szeretem, Ő is engem, de nem tudom hogyan tudnék jobban bízni benne...félek, hogy össze töri a szívem, és egyszer csak majd közli, hogy bocsi nem érez már semmit, meg van más pasi az életében..:(
NEm szimlán barátnőm, meg csak szexre járunk össze vele, mielőtt valaki ezt gondolná, meg hogy férfiatlan amit csinálok, de szerelmes vagyok belé, és félek nagyon hogy elveszítem..:( (állítása szerint ő is szerelmes belém nagyon)
20/F
18/L
Általában 7 végente találkozunk....
igazad lehet, ha megakar csalni meg is fog...:S
de mégis jobbvolna ha a szemembe mondaná hogy nemkellek neki minthogy mögöttem kavargasson...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!