Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bízhatnék újra benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék újra benne?

Figyelt kérdés
15 éves kapcsolatban megcsalt a férjem.Megbánta adtunk egy lehetőséget egymásnak.Nem tudok bízni benne mindig ez jár a fejemben.Mit tegyek?

2016. szept. 27. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Én otthagynám. Ami egyszer megtörtént, később is meg fog. Számomra a megcsalás zérö toleranciához kötött. Mindegy, hogy öt hóbap, vagy tizenöt év, neki ott pápá lenne.
2016. szept. 27. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Én is elég szigorúan veszem a megcsalást. Egyetlen esetben érzem, hogy meg tudok bocsátani: ha fizikai értelemben nem történt semmi. Ekkor még éreznék esélyt arra, hogy újra kialakul a bizalom, feltéve ha látom rajta a megbánást és igyekezetet. Ha úgy érzed, érdemel mégegy esélyt, akkor tényleg bocsáss meg neki, máshogy nem fog működni. Attól is függ, hogy egszeri alkalom volt, vagy huzamosabb ideig csalt téged. Utóbbi esetben én semmiképp nem erőltetném tovább a kapcsolatot.
2016. szept. 27. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
64%

Pont ezért nem bocsájtom meg a megcsalást.

Innentől semmi nem lesz olyan, mint régen. Tudom, hogy örökké azt nézném, mikor kivel mit beszél, merre jár, ha öt percet késik, már azon agyalnék, mit csinálhat.

A végén persze én lennék a hárpia, aki meg is érdemli, hogy megcsalják újra, csak hogy igaza legyen.

Mi "csak" 11 évig voltunk házasok, de én kiraktam, mikor megcsalt. Azóta sem bántam meg.

2016. szept. 27. 11:08
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen dolog utan ujra eselyt adni olyan felesleges mint tengeralattjaron a terasz.......
2016. szept. 27. 11:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van.szeretem.A szívem az agyam ellen dolgozik.
2016. szept. 27. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

"A szívem az agyam ellen dolgozik."

Még szerencse, hogy a döntéseinket az agyunk hozza.

Legalább magadnak ne hazudj. Tudod jól, hogy ez sosem lesz ugyanolyan és a bizalom sosem áll helyre. Piszok nehéz lehet 15 év után, de ennek így is vége van,maximum még húzod egy darabig a szenvedést.. Nem éri meg.

2016. szept. 27. 11:45
 7/12 Titusztitusz ***** válasza:
52%
Add be a válópert...Mást nem érdemel egy ilyen alak...
2016. szept. 27. 12:34
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
13 év után megcsalt a férjem a nyáron. Adtam neki még egy esélyt, párterápiára járunk. Eddig nem hittem benne, de ajánlom mindenkinek. Újra egymásra találunk..még csak 3x voltunk, de jönnek vissza a régi érzések és egyre jobb minden (lekopogom!). Jól tetted, hogy adtál még egy esélyt. Ha sikerül megmenteni a kapcsolatot akkor az nagyon jó.. ha mégsem, akkor legalább nem lesz benned az, hogy "mi lett volna ha...".
2016. szept. 27. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

előző vagyok..

A férjem nagyon megbánta és azóta is kimutatja, hogy szeret és velem képzeli el az életét. Rengeteget beszélgetünk és időt töltünk együtt. Érzem, ahogy velem van, ahogy rám néz, hogy kvára szenved ő is, hogy megtörtént. (neki egyszeri alkalom volt, nem szerelemből)

2016. szept. 27. 16:16
 10/12 anonim válasza:
50%

Szia!

Szerintem ezt meg kell beszélni és azt gondolom hogy ebben az esetben neki kell majd bizonyítani hogy téged akar. Sajnos egy ilyenen én is túl vagyok. Adj egy lehetőséget neki. De ne hagyd hogy bántson.

2016. szept. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!