Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízhatnék újra benne?
Sajnos tudom mit érzel. Engem 12 év után csalt meg a férjem. Beleszetetett a kolléganőjébe. Nem feküdtek le (legalábbis tényleg úgy tűnik nem hazudnak) de csókolóztak, ment a telefonálás. Mindennek ellenére adtam mégegy esélyt. Ha nem jutna nap mint nap eszembe,eszméletlen boldog életünk lehetne. Rengeteget változott ő is előnyére. Én sokszor mégis boldogtalan,depressziós vagyok. Már egy éve történt,de még mindig nagyon fáj. Valamivel jobb,de érzem már sosem lesz olyan felhőtlen életünk. És ez már miattam van,hogy ilyen bizalmatlan,lelkis vagyok...
Gondold át jól, ha mélyérzésű ember vagy,nagyon sok fájdalom vár rád ha mellette maradsz. Főleg ha lefeküdtek,azt nem lehet tényleg feldolgozni,és felesleges is próbálkozni. Legalábbis nekem ez a meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!