Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bízhatnék újra benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék újra benne?

Figyelt kérdés
15 éves kapcsolatban megcsalt a férjem.Megbánta adtunk egy lehetőséget egymásnak.Nem tudok bízni benne mindig ez jár a fejemben.Mit tegyek?

2016. szept. 27. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom mit érzel. Engem 12 év után csalt meg a férjem. Beleszetetett a kolléganőjébe. Nem feküdtek le (legalábbis tényleg úgy tűnik nem hazudnak) de csókolóztak, ment a telefonálás. Mindennek ellenére adtam mégegy esélyt. Ha nem jutna nap mint nap eszembe,eszméletlen boldog életünk lehetne. Rengeteget változott ő is előnyére. Én sokszor mégis boldogtalan,depressziós vagyok. Már egy éve történt,de még mindig nagyon fáj. Valamivel jobb,de érzem már sosem lesz olyan felhőtlen életünk. És ez már miattam van,hogy ilyen bizalmatlan,lelkis vagyok...

Gondold át jól, ha mélyérzésű ember vagy,nagyon sok fájdalom vár rád ha mellette maradsz. Főleg ha lefeküdtek,azt nem lehet tényleg feldolgozni,és felesleges is próbálkozni. Legalábbis nekem ez a meglátásom.

2016. szept. 28. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is beállok sajna a sorba..Megcsalt a férjem, de pozitív példa vagyok..4 év volt mire tudtam dühroham, sírás, veszekedés nélkül beszélni róla vele..Addig ment a telefonba turkálás, extra féltékenykedés, gyanúsítgatás..Sokszor voltam boldogtalan, és magányos..Egyszer csak elmúlt..Mikor láttam hogy egyszerűen kifacsartam az embert akivel élek, és magamat is, akkor eldöntöttem hogy most vagy boldogok leszünk együtt, vagy boldogok leszünk külön, de én így nem élek..Fizikai megcsalást sose tudtam meg..Pár smst találtam a telefonjába ami gáz volt ..Ma már tudok rajta mosolyogni, soha nem érzek bizonytalanságot, soha nem nézegetem a telefonját, nem gyanusítgatom..Elmondhatom őszintén hogy "meggyógyultunk", de ehhez ki kellett azt a 4 évet bírni mind a kettőnknek..Nagyon, nagyon nehéz volt..
2016. szept. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!