Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízhatnék benne?
A barátnőm elmondása szerint eddig minden párját megcsalta. Amikor mi összejöttünk akkor is kapcsolatban volt, de elmondta az exének, hogy én vagyok és szakítani akar, ennek ellenére még hónapokig ment a huza vona mire összeköltöztünk. Nagyon jól néz ki és más férfiak állandóan bámulják feltűnően. Ha tehetné mindenki meg....
Azt mondja engem szeret, nem akar megcsalni, nem érdekli senki csak én, ne parázzak. Mégsem tudok megbízni benne, mit csináljak?
“ Na jó, csak tudod kivel drámázzon.”
Nyilván csak olyannal drámázzon aki amúgy is drámázna és csak azért teszi néha, mert szerinte unalmas az élete. Amúgy csak egy példaként említettem arra, hogy nem csak a szexre értettem az előtte lévő sorokat. Nem egy embert ismertem, akik mikor túl nyugodtnak érezték az életüket, kreáltak egy balhét, drámáztak. Sok ilyen ember létezik, s ha olyan a barátnője a kérdezőnek, akkor erre is számítson.
Van az a mondás, hogy kurvából lesz a legjobb feleség...
Nyugodt lehetsz, ha eddig mindenkit megcsalt, téged is megfog (vagy már meg is tette). De most csak azért keresnél mást, aki nem ilyen szép, hogy ne csaljon meg? Mondd, melyik a jobb: megosztani egy tortát másokkal, vagy megenni egy darab szart egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!