Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kollegam kikezdett velem es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vivien35 kérdése:

Kollegam kikezdett velem es lehet meleg?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi kollegam, aki folyton flörtölt velem eleg eröteljesen hosszu ideig(kacsingatas, felmelegit szivesen, mikor megyünk együtt programozni stb) es amikor mar en is akartam volna valamit töle, akkor elhivtam en, hogy igyunk együtt egy italt, meg valaszra sem meltatott, egyszerüen otthagyott. Ez nagyon rosszul esett es eltavolodtam töle, de utana ujra kedves volt velem,jött allandoan oda hozzam meg egy ekszert is akart nekem adni meg flörtölt majd egy kerdesem utan (kivel töltötte az ünnepeket) egyszerüen elkezdett kerülni latvanyosan. Ez nagyon sokaig igy ment. En leültettem megbeszelni mi a baja, azt mondja semmi es kizarolag csak kollegak vagyunk es ugy ihatunk meg valamit. Teljesen ertetlenül alltam az egesz felett, hogy mi van ezzel az emberrel.. A munkaban most ujra sokat segit, munkaideje elött bejön fel oraval, hogy nekem odaadjon egy eszközt, amivel jobban tudok dolgozni. Meg is köszöntem neki, es kacsintas volt a valasza.Tegnap ismeröseimmel a munkahely barjaban megittam egy sört es ö is ott volt es egy masik ferfi ült mellette, aki ahanyszor kiment wc-re vagy cigizni es amikor visszajött akkor is megfogta mindket kezevel a kollegam csipöjet majd leült es a barpult szeken teljesen fele forditotta, ugy beszelgettek. A kollegam nem erintette meg a masik ferfit csak beszelgetes közben nagyon mosolygott ra. Ebböl ti is azt szüritek le, hogy meleg a kollegam? Vagy csinal ilyet egy ferfi baratsagbol, hogy a masik ferfi csipöjet fogdossa mikor kimegy meg visszajön? Ha meleg, akkor minek kezdett ki velem, es miert nem tudta elmondani mikor rakerdeztem mi van, hogy ez a helyzet? Ha meg ennyire titkolja es ezert nem mondta el, akkor mit keresett a munkahely barjaban, ahol barmely kollega beterhet es en is ott voltam, tegnap ez a müsor?

Kerlek mondjatok el, ti mit gondoltok erröl es hogy viselkednetek vele ezek utan?

Köszönöm!

2023. dec. 2. 00:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Bi/homoszexuális és olyan típus, aki szeret flörtölni.
2023. dec. 2. 08:58
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Szóval elhívtál italozni egy pasit,aki nem reagált rá,és ebből az következik,hogy ő meleg.

Azért látom dolgozik benned rendesen a női ego.

2023. dec. 14. 14:44
 13/23 A kérdező kommentje:

12: gratulalok, hogy figyelmesen elolvastad az irast

.

2023. dec. 14. 15:28
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Elolvastam az írást,hosszasan fejtegeted benne,hogy hozzáért egy másik férfihoz.

Gondolom te nőként soha életedben nem erintettél még meg egy másik nőt.

2023. dec. 14. 15:46
 15/23 A kérdező kommentje:
Figyelmes elolvasas volt, se az nem stimmel az irasodban, hogy a kollegam erintette meg a masik ferfit, se a megerintette szo nem helytallo. De kerlek ne kommentalj mar ide, mert ebben semmi segitseg nincs
2023. dec. 14. 17:04
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

Te szép és jó vagy,ő pedig biztosan meleg.

Úgyis ezt akartad hallani, úgyhogy nem írok több kommentet

2023. dec. 14. 17:09
 17/23 A kérdező kommentje:
Hala a jo egnek, hogy nem irsz több kommentet! Köszönöm szepen a bokokat, kedves töled. ;)))
2023. dec. 14. 21:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Utolso tenyleg nem olvastad el figyelmesen...
2023. dec. 14. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

“azt mondja semmi es kizarolag csak kollegak vagyunk”

Hogyne! Jellemzően a kollégáknak ékszert adsz, nem?

Mi ez a zagyvaság?

2023. dec. 15. 06:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Utolso: hat ez az. Mult heten ismet iszonyat kedves volt velem. Mosolygott. Ott volt lelkileg. Empatikus volt. Figyelmes. Erdeklödö. Közvetlen. Allandoan a tarsasagomat kereste. Majd hetföte ujra tavolsagtartobb lett. Kizarolag munkarol kommunikalt es nem kereste a tarsasagomat. En probaltam kedvesen erdeklödni milyen volt a hetvegeje, de egyszavas valaszt adott es nem kerdezte vissza nekem milyen volt. Aztan megkerdeztem töle, hogy mondja mar el mi ez megint, hogy egyszer ilyen egyszer olyan. Erre közölte nem erti miröl beszelek. Es stresszes napja volt.Majd elem allt eleg agresszivan közölte testbeszeddel, hogy en egy kurzusvezetö vagyok itt ö meg es nem fejezte be... meg meg valami ilyen elmebetegseget nyögött be, hogy ö mindenkivel egyenlöen foglalkozik. Ennek semmi ertelme szamomra. Aztan mondtam neki, hogy en tudom es nem zavar (hogy meleg arra utaltam de ezt nem mondtam) es en egy baratsagot akartam felepiteni ezek utan es ö nyomult ujra. Közölte, na mit tudok? Majd köszönt es otthagyott. Nagyon megbantott ujra ezzel a visalkedessel. Lehet psziches beteg? Plusz az alkohol miatt is van? (Szinte minden nap munkaidöben iszik a barban kb 2-3 korso sört.
2023. dec. 15. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!