Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kicsit több mint két hete ismerkedni egy lánnyal. Nagyon szimpatikus volt, kinézetre nem, viszont személyisége megfogott. Eltelt azóta fél hónap és csúnyán mondva, kicsit "ráuntam". Valami hiányzott a beszélgetésünkből amire nekem szükségem lenne és egyre kevésbé volt kedvem vele beszélgetni... Ezt észre is vette nyilván, én elmondtam Neki ezt és erre eléggé hevesen reagált, eléggé megbántottam, pedig nem akartam. (Előző ismerkedésénél szó nélkül lelépett az illető, gondolom hasonló okok miatt)

Ráírjak, hogy minden rendben van-e vele vagy hagyjam inkább magára és tartsam tiszteletben a döntést? Eléggé furdal a lelkiismeret, mert nem akartam megbántani és szegény eléggé magába fordult az utolsó pár üzenetben amit egymással váltottunk, mielőtt elköszöntünk.

2023. dec. 1. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd. Túléli.
2023. dec. 1. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak lelkifurdalásból ne írj. De ha hiányzik, akkor igen.
2023. dec. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!