Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire nehéz 2023-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snasy01 kérdése:

Tényleg ennyire nehéz 2023-ban párkapcsolatot építeni/randizni? *

Figyelt kérdés
Nos nem tudom ti, hogy vagytok vele de én jó ideje probálkozom a randizással, bár mostanában inkább neten mivel nem vagyok bulizos fajta és munka mellett nincs is rá időm. De azt veszem észre, hogy ha össze is jön egy beszélgetés egy lánnyal valahogy mindig hiszti és tiltás lesz a vége (apróságon) vagy szimplán eltünik szó nélkül. Bennem lenne a hiba? Régi vágású srác vagyok a romantikus fajta nem is egy éjszakára keressek partnert de sehogy se jön össze.Lehet ezzel van a baj? A kinézetem amúgy átlagos bár a mai világban..Nem vagyok kétségbe essve csak érdekel ti mit gondoltok erről. 25F

2023. dec. 1. 04:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%

"Hozzá tenném, hogy a munkám miatt időm sincs személyesen ismerkednu."

Akkor minek neked kapcsolat, hiszen egyértelmű, hogy arra sem lesz időd a munkád miatt.

2023. dec. 2. 16:22
 22/26 A kérdező kommentje:
De van,de nem kocsmába és buli helyen tarkig puálva töltöm a szabadidőm máshol meg hol lehetne ismerkedni a mai világban kedves 21/21
2023. dec. 2. 20:16
 23/26 anonim ***** válasza:
54%

A cipőfűződet azért be tudod kötni egyedül?

Elmehetnél mondjuk: Kultúrális rendezvényekre / eseményekre, konditerembe, sporteseményekre, bármilyen városi rendezvényre vagy akár csak a lidl zöldség / gyümölcs részlegére is. Nem csak a "tarkig piált" embereknek van párkapcsolata.

De ha a szociális érzéked 0, akkor mégis mit szeretnél?

2023. dec. 2. 20:29
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves 23/23 látom még nem vagy tisztába azzal milyen felnőttnek lenni és dolgozni. Lehet még kisgyerek vagy és ezért indulsz ki magadból vagy csak magadat tükrözöd a válaszaidba ,hogy igazolj valamit. A gyerekes viselkedésed már az első cinikusnak szánt (legalább is remélem annak) mondatodba megmutatkozik. Tudod vannak olyan emberek akik nem egy irodába püspednek szart se csinálva majd délbe hazamennek a családhoz. Léteznek más munkák is. Egyébként szoktam kijárni hasonlókra csak képzeld ahol én lakom ott ilyen elég kevés van, és rendszerint oda se ismerkedni járnak az emberek. Persze vannak ritka alkalmak amikor de dehát ismeretlenbe ugye nem lehet tudni milyen a másik. De tudod mit teszek egy próbát ;) Cserébe igérd meg ha nem tudsz hasznosan hozzászólni csak egy kis segdugaszt tapló bukó parasztot játszani akkor görgess tovább neked se árt semmibe és nekem is nyugodt lesz az éjszakám! Pacsi
2023. dec. 3. 04:29
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

Megsúgok valamit. A nők általában nem úgy mennek el valahová, hogy "most ismerkedni akarok / fogok". Nincsenek így rágörcsölve, mint te. Ha meg egy ilyen választól nem lesz nyugodt éjszakád, akkor inkább nem mondok semmit.

Keresztkérdés: Szerinted miért van az, hogy csak a férfiak egy részének okoz nehézséget a társkeresés és a másik részben is vannak hozzád hasonló helyzetűek / kinézetűek?

2023. dec. 3. 08:06
 26/26 anonim ***** válasza:
A világ nem fekete és fehér. Ha rendszeresen kiakadnak valamin a lányok és letiltanak, akkor nem biztos, hogy én őket hibáztatnám első körben. Én is rengeteget dolgozom, minimum 10 órát egy nap és hulla vagyok a végén, de vágyom a szociális kapcsolatokra, a barátaim társaságára, arra, hogy tegyek az egészségemért, úgyhogy bármilyen fáradt vagyok, összeszedem magam és minimum 2-3 alkalommal egy héten kimozdulok a barátaimmal, sportolok. Nem akarom, hogy a munkám határozza és uralja a társas kapcsolataimat. Azért dolgozom, hogy legyen miből megélnem és nem azért élek, hogy dolgozzak. Élvezni akarom az életet, fejlődni benne és lehetőleg nem egyedül, hanem a barátaimmal és a leendő párommal. Nekem szinte csak jó tapasztalataim vannak az online társkereséssel. Nyilván, nagyon nyitott szemmel kell ott eljárni és szűrni a szembejövő embereket, mert rengeteg görény van jelen. Olyan is volt, akinél első találkozáskor egyértelművé vált, hogy csak meg akar fektetni. Azzal nyilván megszakítottam a kapcsolatot. Sok fiúval mentem el randizni, akikkel Tinderen találkoztam. Legtöbből nem lett együttjárás, mert rájöttünk, hogy nincs meg a kémia vagy nincs bennünk annyi közös, amire alapozni lehetne egy stabil párkapcsolatot, de ezek megmaradtak barátként, haverként, van, aki legjobb barátaim közé került. Az összes komolyabb párkapcsolatom az online térben szökkent szárba. Nem tudok egyetérteni azzal, amikor valaki leírja a mai világot meg a mai fiatalokat. Nem lehet általánosítani. Rengetegen vannak, akik igenis jó értékekre építik az életüket és mély, tartós kapcsolatot keresnek. Ahhoz, hogy ezeket az embereket felismerd, először is ki kell menned az emberek közé, önismeretre és emberismeretre is szükséged van. Ezeket tanulni/gyakorolni kell, otthonüléssel soha nem fog kialakulni. Ez egy tanulási folyamat, ami életünk végéig tart és rengetegszer fogunk sérülni vagy elbukni benne. Se la vie.
2024. márc. 11. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!