Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz 2023-ban párkapcsolatot építeni/randizni? *
Én kb. 40 lánnyal jutottam el randira, ebből kb. 35 utasított el, 2-vel lett kapcsolat, 2-vel a különböző élethelyzetünk miatt nem lett semmi, 1-et meg én utasítottam el.
Nem könnyű valódi társat találni, de nem lehetetlen.
Tényleg ennyire nehéz...én is régi módi vagyok 25 éves létemre. De valahol mégis azok lennének az igazi értékeket amit keresek. A "mai fiatalok" hulladékok. Semmi értékrendszer , 100% egoizmus egy kis nárcisztikus mivoltal + egy kis önzéssel megfűszerezve. Rengeteg ismerősöm van 30 felett akik még mindig bulizni akarnak és élvezni az életet , szóval nem terveznek gyereket vállalni emiatt... Az hogy valaki önmaga legyen az lehetetlen.
Én faluban nevelkedtem fel , városban élek és ég és föld a különbség. Nőként nem is találok megfelelő partnert, eddig 2 kapcsolatom volt egyik a távolság miatt nem jött össze a másikat meg félre ismertem ,egy év után mutatta meg az igazi valóját és otthagytam. Nem vagy bulizós fajta de a mai bulik sem arról szólnak, hogy tartós kapcsolatot találj. Plusz a munka is elviszi az időmet , így maradnak a szociális platformok ahol megint csak kamu emberekkel lehet ismerkedni, mert arc nélkül tudsz kommunikálni. És amikor rendes randira mész jön a nagy pofára esés....
Nem. Neked nehéz. Érted? Azért, mert neked nehézségeid vannak, attól még nem törvényszerű, hogy másnak is. Ez teljesen individuális.
Ez olyan, mint amikor valaki amiatt panaszkodik, mert nem talál maga mellé normális lányt, majd megkérdezi, hogy "miért nem találok magamnak normális lányt?", erre kiderül, hogy ilyen r*banc típusú lányok jönnek csak be neki, tudjátok, az ilyen cs*cskidobós, miniszoknyás hülye luvnyák, és akkor még csodálkozik. -_-'
Ember, a világ nem fekete-fehér.
,,Ember, a világ nem fekete-fehér."
Pont, hogy kicseszettül az.
"Pont, hogy kicseszettül az."
NEKED! Mert a saját torz szemüvegeden keresztül látod a világot. Felfogás kérdése az egész, aki megkeseredett, az nem is látja színesen a világot, mert nem kapott sok jót az élettől, ezért ő borúsan látja a világot, a borús idő pedig általános milyen? Hát fekete-fehér vagy ugye a kettő egyvelege, szürke.
Hozzá tenném, hogy a munkám miatt időm sincs személyesen ismerkednu. Alapvetőleg nem a pucsitos tini lányokat keressem hanem a normál lányokat de mikor olyan válasszal utasít a sokadik lány, hogy "bocs de romantikus vagy igy nem fog működni" attól kiégek. Mi kell a lánynak ha nem a romantika? :D A másik kedvencem amikor rá irok mellesleg nem a sablon szia mizuval hanem valami frappánsal majd vissza köszön és onnan megszakad a beszélgetés.
Hisztik legtöbb oka rendszerint ismeretlen talán még maguk se tudják miért és legtöbbször nem is mondják el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!