Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire nehéz 2023-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snasy01 kérdése:

Tényleg ennyire nehéz 2023-ban párkapcsolatot építeni/randizni? *

Figyelt kérdés
Nos nem tudom ti, hogy vagytok vele de én jó ideje probálkozom a randizással, bár mostanában inkább neten mivel nem vagyok bulizos fajta és munka mellett nincs is rá időm. De azt veszem észre, hogy ha össze is jön egy beszélgetés egy lánnyal valahogy mindig hiszti és tiltás lesz a vége (apróságon) vagy szimplán eltünik szó nélkül. Bennem lenne a hiba? Régi vágású srác vagyok a romantikus fajta nem is egy éjszakára keressek partnert de sehogy se jön össze.Lehet ezzel van a baj? A kinézetem amúgy átlagos bár a mai világban..Nem vagyok kétségbe essve csak érdekel ti mit gondoltok erről. 25F

2023. dec. 1. 04:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem fog minden próbálkozás sikerrel végződni (de ez régen sem volt máshogy), de azért én egyáltalán nem látom rossznak a helyzetet. Igen, van, akinek nem jövünk be. Főleg, hogy finoman szólva sem vagyok egy görög isten, és még egy bulihuligán sem. De ha a hasonló stílusú hölgyek között keresgélünk, akkor azért nem olyan rossz a helyzet.
2023. dec. 1. 08:28
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 40 lánnyal jutottam el randira, ebből kb. 35 utasított el, 2-vel lett kapcsolat, 2-vel a különböző élethelyzetünk miatt nem lett semmi, 1-et meg én utasítottam el.

Nem könnyű valódi társat találni, de nem lehetetlen.

2023. dec. 1. 08:51
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Addig amíg társkeresőn sorbanállnak a pasik egy lánynál, addig lesz olyan nő, aki úgy lesz vele, hogy ha csak nem valami különlegeset tud nyújtani a pasi, akkor nem fogja megbecsülni, mert ott a következő.
2023. dec. 1. 09:45
 14/26 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg ennyire nehéz...én is régi módi vagyok 25 éves létemre. De valahol mégis azok lennének az igazi értékeket amit keresek. A "mai fiatalok" hulladékok. Semmi értékrendszer , 100% egoizmus egy kis nárcisztikus mivoltal + egy kis önzéssel megfűszerezve. Rengeteg ismerősöm van 30 felett akik még mindig bulizni akarnak és élvezni az életet , szóval nem terveznek gyereket vállalni emiatt... Az hogy valaki önmaga legyen az lehetetlen.

Én faluban nevelkedtem fel , városban élek és ég és föld a különbség. Nőként nem is találok megfelelő partnert, eddig 2 kapcsolatom volt egyik a távolság miatt nem jött össze a másikat meg félre ismertem ,egy év után mutatta meg az igazi valóját és otthagytam. Nem vagy bulizós fajta de a mai bulik sem arról szólnak, hogy tartós kapcsolatot találj. Plusz a munka is elviszi az időmet , így maradnak a szociális platformok ahol megint csak kamu emberekkel lehet ismerkedni, mert arc nélkül tudsz kommunikálni. És amikor rendes randira mész jön a nagy pofára esés....

2023. dec. 1. 10:58
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyedül élsz, lesz pnci, ha a szüleiddel, akkor nem, ilyen egyszerű.
2023. dec. 1. 11:50
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Neked nehéz. Érted? Azért, mert neked nehézségeid vannak, attól még nem törvényszerű, hogy másnak is. Ez teljesen individuális.

Ez olyan, mint amikor valaki amiatt panaszkodik, mert nem talál maga mellé normális lányt, majd megkérdezi, hogy "miért nem találok magamnak normális lányt?", erre kiderül, hogy ilyen r*banc típusú lányok jönnek csak be neki, tudjátok, az ilyen cs*cskidobós, miniszoknyás hülye luvnyák, és akkor még csodálkozik. -_-'

Ember, a világ nem fekete-fehér.

2023. dec. 1. 12:36
 17/26 anonim ***** válasza:
42%
Ennyire megváltoztak a trendek, igen. A mai még átlagos, középszerű nők is olyan szintű válogatási helyzetbe kerültek, hogy ez lett a jelenkori hatása amiről te és itt sokan mások is írnak. Két véglet van. Az egyik a tipikus tinderes dugópajtis út (sok nő tőlük is többet akarna, de ők nem fogják lekötni magukat, főleg náluk). Ezek általában mindenféle átlagon felüli vonzó f*ckboyok, kötetlen szexre. A másik aki valóban komoly kapcsolatot keres, és akkor szintén 100ból 99 jelentkezőt kiszór, csak hogy a maradék 1-ben is vélt vagy valós hibát találjon és kukázza, majd ugrik a következő 99 jelölt kiszórására hogy hátha a maradék 1 lesz az "igazi párja". Ezt teszi a modernkori trendi élet, ahol elhitették hogy mindenkinek jár a tökéletes, és hogy a te életed is tökéletes kis trendi instalife kell legyen, utazgatás, bulizgatás, pihengetés, trendi munka, cuki simses szociális élet, szóval egy olyan embert keresnek aki ezeket a cukormázas felszínes álmokat és vágyakat meg tudja adni nekik. Még csak azt se feltétlen mondom hogy partner benne, mert csomó nő már nem is ezt keresi. Hanem valakit, akin keresztül ezeket a vágyait bármi áron, de megvalósítja és kiéli. Aztán mindenki döntse el maga, megéri-e ez neki. Szerencsére még maradtak normális értékrendű nők is akik a valódi egyenlőségben hisznek, de sajnos egyre kevesebben. Szóval kérdező, akik téged kiszórtak szó nélkül ilyen olyan indokkal és kifogásokkal, vagy "rossz megérzésből", azok után tényleg ne bánkódj, nem kár értük. És hát lehet tényleg jobb lenne élőben ismerkedni, a kiégéseket elkerülve. A modernkori társkeresők az egyik fő forrása annak a jelenségnek, amiről korábban beszéltem. A normális lány egyre ritkább lesz ott is, érthető okokból.
2023. dec. 1. 12:45
 18/26 anonim ***** válasza:
42%

,,Ember, a világ nem fekete-fehér."

Pont, hogy kicseszettül az.

2023. dec. 1. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

"Pont, hogy kicseszettül az."

NEKED! Mert a saját torz szemüvegeden keresztül látod a világot. Felfogás kérdése az egész, aki megkeseredett, az nem is látja színesen a világot, mert nem kapott sok jót az élettől, ezért ő borúsan látja a világot, a borús idő pedig általános milyen? Hát fekete-fehér vagy ugye a kettő egyvelege, szürke.

2023. dec. 1. 13:32
 20/26 A kérdező kommentje:

Hozzá tenném, hogy a munkám miatt időm sincs személyesen ismerkednu. Alapvetőleg nem a pucsitos tini lányokat keressem hanem a normál lányokat de mikor olyan válasszal utasít a sokadik lány, hogy "bocs de romantikus vagy igy nem fog működni" attól kiégek. Mi kell a lánynak ha nem a romantika? :D A másik kedvencem amikor rá irok mellesleg nem a sablon szia mizuval hanem valami frappánsal majd vissza köszön és onnan megszakad a beszélgetés.

Hisztik legtöbb oka rendszerint ismeretlen talán még maguk se tudják miért és legtöbbször nem is mondják el..

2023. dec. 2. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!