Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk randizni?
Figyelt kérdés
Mozgáskorlátozott felnőtt nő vagyok (21 éves), alig 2 hónapos múlt a kapcsolatom a párommal, ő ép. Én valamiért sokkal aktívabb vagyok, ami mondjuk a randizást illeti, sokkal többször van úgymond ‘seggrakétám’, hogy menjünk már el valahova csak úgy. Párom (24 éves)azonban nem annyira szokta díjazni az én spontán ötleteimet, hogy ‘menjünk csak úgy vidékre valahova levegőzni’, ő jobb szereti, ha egy ilyen program előre megvan szervezve, hogy tudjon mire számítani/tudjon előre tervezni vaagy csak úgy egy összebújós filmezést.A mai napon beszélgettem vele ezzel a köztünk lévő ellentéttel kapcsolatbn, megkért, ha szeretnék menni valahova, akkor legalább 2 nappal előtte szóljak, hogy akkor úgy szervezze ő is az életét. Velem csak az a nehéz a színház, mozi, kávézó, stb.-vel, hogy azt is figyelembe kell vennünk, hogy mennyire akadálymentesített a hely amit kinéztünk. Mindketten nagyon szeretjük csodálni a természetet. Szerintetek hova érdemes menni?2023. aug. 2. 16:25
1/4 anonim válasza:
Túra, erdő, hogy megtámadjon a medve. :DDD
Komolyra fordítva a szót nem tudok tanácsot adni mert nem tudom mit szerettek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd futva jövünk le a hegyről, hogy jöhessen velünk a medve is. 😂A baj itt nem azzal van, hogy mit szeretünk, hanem, hogy mennyire akadálymentesített a mi kis országunk. (Szinte semennyire)
2023. aug. 2. 17:46
3/4 anonim válasza:
Mit takar a mozgáskorlátozott, mennyire tudsz mozogni? Nem lehet, hogy pont azért zavarja, mert fél, hogy esetleg a spontán hely, ötlet neked nem lesz megfelelő, mert nem tudsz mozogni?
4/4 A kérdező kommentje:
Elektromos tolószékem van (joystickos), segítséggel be tudok ülni az autóba meg kiszállni és már 10-15 métert is tudok sétálni segítséggel, ha valaki ottvan mellettem, hogy ne boruljak el. Nem hiszem, hogy ilyesmi baja lenne, hogy ettől félne, csak pusztán jobb szereti, ha van mihez viszonyítson, tud mire alapozni, mihez viszonyítani, hogy hogy alakítsa az életét.
2023. aug. 3. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!