Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire nehéz 2023-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snasy01 kérdése:

Tényleg ennyire nehéz 2023-ban párkapcsolatot építeni/randizni? *

Figyelt kérdés
Nos nem tudom ti, hogy vagytok vele de én jó ideje probálkozom a randizással, bár mostanában inkább neten mivel nem vagyok bulizos fajta és munka mellett nincs is rá időm. De azt veszem észre, hogy ha össze is jön egy beszélgetés egy lánnyal valahogy mindig hiszti és tiltás lesz a vége (apróságon) vagy szimplán eltünik szó nélkül. Bennem lenne a hiba? Régi vágású srác vagyok a romantikus fajta nem is egy éjszakára keressek partnert de sehogy se jön össze.Lehet ezzel van a baj? A kinézetem amúgy átlagos bár a mai világban..Nem vagyok kétségbe essve csak érdekel ti mit gondoltok erről. 25F

2023. dec. 1. 04:05
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Szeretném hozzá fűzni, hogy munkahelyel rendelkezzem és nem mama-hotelba élek :D
2023. dec. 1. 04:36
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Egyénileg függő.
2023. dec. 1. 05:25
 3/26 anonim ***** válasza:
51%

“valahogy mindig hiszti és tiltás lesz a vége (apróságon) vagy szimplán eltünik szó nélkül. Bennem lenne a hiba? ”

Feltehetően.

2023. dec. 1. 05:26
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Milyen beszélgetések váltanak ki hisztit, eltűnést?
2023. dec. 1. 05:27
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

Na mesélj, mik azok az "apróságok"?

De amúgy kétségtelenül nagyobb sikereid lennének ha nem csak a négy fal között próbálnál csajozni, hanem csinálnál dolgokat, kimozdulnál, beszélgetnél hús-vér emberekkel, stb.

2023. dec. 1. 05:37
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Elso lepeslent fejezd be a "mai vilagozast". Te is ebben a mai világban elsz. Miken szoktak hisztizni? Annak fenyeben lehet megsaccolni, hogy mi a gond.
2023. dec. 1. 06:03
 7/26 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Jó reggelt a "mai világban".
2023. dec. 1. 06:31
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

"Bennem lenne a hiba?"

Sejthetően igen, valószínűleg helyzet-, emberismeret, és hozzáállás szintjén.

2023. dec. 1. 06:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Régebben attól volt könnyebb, hogy a fiataloknak sietni kellett összeállni valakivel. Ma már idő tenger van, akár élete végéig válogathat aki nagyon nem akar kapcsolatot csak valakit aki tényleg szerelem. Amúgy miért nem örülsz, hogy tulajdonképpen a hisztisek, a problémások kiejtik magukat?
2023. dec. 1. 07:49
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
Azért meghallgatnám, mil azok a szerinted apróságok, ami miatt renderesen 'hiszti és tiltás' a vége a nők részéről... mert a tiltás általában okkal történik, az esetek 98 százalékában nincs rá szükség, simán megszakad a beszélgetés.
2023. dec. 1. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!