Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a második randin kiderülne hogy a másik fél szereti a Fideszt, azt toleranciával kezelnéd, vagy nem lenne esély a folytatásra?
Én még mindig az a fajta vagyok, aki nem a politika alapján választ párt.
Ne legyen elvakult, annyi.
Nekem nem az a bajom, ha valaki fideszes, hanem általában az, ami társul hozzá.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha megkérdezem, hogy miért arra szavazott, akkor nem tudják normálisan megindokolni,hanem felmondják a propagandát, mint valami papagáj.
Nem igazán toleránsak,b*szogatnak embereket ok nélkül, mintha ki lenne adva nekik házifeladatba. Teljesen elvakultak és a fele kb. elhiszi a különböző összeesküvés elméleteket.
Megmondom őszintén,hogy én egy ideje elengedtem a politikát,meg a hír olvasást is, mert csak felidegesít.
Ha a fent említett tulajdonságok nem merülnek fel benne, akkor talán.
De nehezen tudom megérteni, hogy a Fideszben mi az a tulajdonság ami, miatt egy józan ember támogatja őket.
Akárhányszor ígértek valamit, azt mindig úgy vitték véghez, hogy azt lehessen mondani rá, hogy meg van csinálva.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!