Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól érzem, hogy nincs még túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nincs még túl a volt nőjén?

Figyelt kérdés
Két hónapja randizok egy sráccal. Az első randin előjött a szó a szakállakról. Elmondta, hogy ő az exe miatt levágatta. Kicsit dumáltunk korábbi párkapcsolatokról; mesélte, hogy messze laktak egymástól, sokat dolgoztak, emiatt is lett vége. Mondom oké, röviden kitárgyaltuk. Második találkán beszélt arról, hogy majd mutat képet a családjáról, de néhányon az exe is rajt van, bár nem haragban váltak el. Azt is említette, mikor a hűség volt a téma, hogy az exe sose csalta meg,még akkor sem, ha megtehette volna, szóval ő nem gyanakvó. Pár nap múlva voltam körmösnél, akkor meg azt ecsetelte, hogy az exe mindig francia manikűrt csináltatott magának, meg alapból töredeztek a körmei. Később kiderült, hogy álszent volt a nő, tehát gondolom érez még dühöt, indulatokat az irányába. Eltelt két hónap, semmi új. Tegnap iszogatott a kollégáival, és azt írta nekem, hogy mennyivel jobb vagyok, mint az előző párja, mert én valóban kifejezem a gondoskodásom felé, kedveskedek neki. Pedig előtte nem beszéltünk semmi ilyenről, róla meg végképp nem. Helyes a sejtésem?
2023. nov. 15. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen még nem zárta le. De nem hinném hogy szereti még, csak gyászolja azt a kapcsolatot. Mennyi ideig voltak együtt és mikor szakítottak?
2023. nov. 15. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Nincs rajta túl egyértelműen. Én nem lennék pótlék/ugródeszka.
2023. nov. 15. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy témában van, még nem jelenti azt h te kevésbé lennél jo neki.
2023. nov. 15. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az exhez való hasonlítgatás azt jelenti, hogy nincs túl rajta. Komoly kapcsolatnál jobb 2 évet várni, én tuti nem ismerkednék olyan pasival, aki csak pár hónapja szingli.
2023. nov. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!