Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig a pasim fizet mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a pasim fizet mindent bárhonnan vásárolunk, rendelünk. Nagyon gáznak érzem már. Igaz nekem jelenleg nincs keresetem, de akkor is. Ha tudnék fizetni sem engedi. Hogyan mondjam neki?

Figyelt kérdés
Néha viccelődik, hogy úgyis van nálad pénz, majd fizetsz. Tudja, hogy nincs, és elvileg csak vicc. De nagyon nagyon gáznak érzem
2021. febr. 15. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Majd fizetsz termeszetben...
2021. febr. 15. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele, és mondd el neki, hogy tényleg kedves gesztus, de téged rosszul érint. Néha hagyjon téged fizetni.
2021. febr. 15. 08:57
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
kamu kerdes. valoszinuleg az egesz nap itt lebzselo nogyulolo incelek egyike irta ki, hogy ‘lejarassa’ anoket, amiert szerinte a penzre megy mind. nehogy barki is komolyan vegye!
2021. febr. 15. 09:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. Ez tényleg igaz
2021. febr. 15. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
#3 LOL. Nem kell kamu kerdeseket kiirni a nok lejaratasahoz, lejaratjak ok sajat magukat a viselkedesukkel...
2021. febr. 15. 09:27
 6/12 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Sehogy, örülj neki :D
2021. febr. 15. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Dolgozz meg a penzert, mosogass fozz takarits szopd le stb...
2021. febr. 15. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nyilvan nem fogja bevallani, higy kamu kerdest irt ki, gondolkozzatok mar..🤦🏻‍♀️

amugy ha igaz: egyszeruen nem kell neki hagyni, higy fizesen es kesz. problema megoldva, nem olyan bonyolult ez.

2021. febr. 15. 09:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Gondolom ő jobban keres vagy sokkal jobban áll anyagilag, es szeret már annyira, hogy ezt ilyen formában megossza veled, mert tudja, hogy te rosszabb helyzetben van.

Szerintem inkább becsüld meg, de azert persze ne hasznald ki

2021. febr. 15. 12:52
 10/12 moozygoo ***** válasza:
91%

Sok paraszt van itt, de ne aggódj.

Szerintem tök normális nő vagy, egy egészséges kapcsolat erről is szól szerintem, hogy nem csak az egyik fél fizet mindent.

Ha értelmes, akkor megfogjátok tudni beszélni, otthon egymás közt.

2021. febr. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!