Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi volt a legnagyobb összeg, amit kifizettetek egy randin (még nem voltatok együtt)?
12. helytállok én is, én sem azért vettem a fülbevalót, mert nyávogtak volna érte, csak otthon felejtette a kis bizsuját, és azt mondta, hogy igy lenne tökéletes a szettje, erre én gondoltam, akkor meglepem vele, egy maradandó ajándékkal :-)
úgy látszik sokan vannak akik nem tudják befogadni az ajándékot, inkább emancipálodnak, hogy ők is megtudják venni stb stb, pedig adni öröm és ha örülnek is az még nagyobb ajándék :-)
13. 12. vagyok, én olvastam már itt, több csajtól is, hogy ők egy kávét sem fogadnak el, mert abból a pasi azt venné le, hogy ők "eladóak".
Csak nem értem, ilyen feminácik minek rabolják a pasik idejét???
Menjen haza, és elő a kígyóubit meg a babaolajat, és hajrá! De engem ne szívasson!
Szerintem a cipő vevősön és az "ázott libás" (bocs) feleségesen egyáltalán nem a nemtudom mi látszott, hanem, hogy gavallérok!!! Nem az összeg számított és nem az anyagi helyzetük,hanem a tettük!
Pacsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!