Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi volt a legnagyobb összeg, amit kifizettetek egy randin (még nem voltatok együtt)?

Figyelt kérdés
Első második harmadik tök mindegy, de még nem voltatok egy pár.
2023. nov. 15. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Lehet nekem is kényes qrvának kellene lennem, aki új nacit meg cipőcskét vetet magának, ha elázik, nem pedig, nem is tudom, beül valahova megszáradni. Az ilyen életképtelen kihasználósokra bukik a legtöbb strici.
2023. nov. 15. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
11. Ha tönkremegy a cipőd, és a pasi vesz neked, az striciség? Nem luxuscipőt vettem, hanem egy alap darabot. Mellesleg tudod mennyibe fáj manapság 2 főre egy mozi, színház, pláne ha étterembe is megyünk utána? 2-3X egy 40-es cipő áránál!
2023. nov. 15. 16:42
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

12. helytállok én is, én sem azért vettem a fülbevalót, mert nyávogtak volna érte, csak otthon felejtette a kis bizsuját, és azt mondta, hogy igy lenne tökéletes a szettje, erre én gondoltam, akkor meglepem vele, egy maradandó ajándékkal :-)

úgy látszik sokan vannak akik nem tudják befogadni az ajándékot, inkább emancipálodnak, hogy ők is megtudják venni stb stb, pedig adni öröm és ha örülnek is az még nagyobb ajándék :-)

2023. nov. 15. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

13. 12. vagyok, én olvastam már itt, több csajtól is, hogy ők egy kávét sem fogadnak el, mert abból a pasi azt venné le, hogy ők "eladóak".

Csak nem értem, ilyen feminácik minek rabolják a pasik idejét???

Menjen haza, és elő a kígyóubit meg a babaolajat, és hajrá! De engem ne szívasson!

2023. nov. 15. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
14# ki tudod küszöbölni pár okos kérdéssel ezeket a típusokat, és no problem, nem húzzàk az idődet
2023. nov. 15. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Szerencsetlen 15-es odaig el se jut, hogy szivassak.
2023. nov. 15. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem első randira szinte bármi jó, kivéve az étkezés, így pár ezer szokott lenni, s mivel újabban mindig csak első randim van, ennyit tudok erről mondani.
2023. nov. 18. 11:38
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a cipő vevősön és az "ázott libás" (bocs) feleségesen egyáltalán nem a nemtudom mi látszott, hanem, hogy gavallérok!!! Nem az összeg számított és nem az anyagi helyzetük,hanem a tettük!

Pacsi.

2023. nov. 18. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!