Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedés közben pár hétig nem írok az adott lánynak, még visszamehetek hozzá később, vagy az a lány már megromlott?
Figyelt kérdés
Nem ghostingoltam meg semmi ilyen. Csak egyszerűen úgy alakult, hogy pár hétig nem beszéltünk. Én ugyanúgy feljártam oda, ha írt volna én is visszaírtam volna neki. Most viszont itt a nagy lehetőség, hogy újra rá fókuszáljak. Szerintetek örülni fog nekem ennyi idő után, vagy inkább mérges lesz és hagynom kellene?2023. nov. 14. 17:56
51/54 anonim 

válasza:

Na akkor gondolom képet is mersz róla feltenni.
52/54 A kérdező kommentje:
Hát sorry bro, de olyat nem fogok 😃 Lenne vagy tíz képernyőfotó legalább amíg szép lassan átfordítottam és megenyhül. Meg nekem azért súlyos parám volt ebből pár napja, amikor leesett hogy mi van ha ő is megtalálja ezt gyakorin 😅 Most ha még meglátná hogy képeket rakok fel a privátunkból, hát tuti kukázna sőt kiátkozna 😅 Így ennyi, be kell érjétek a szavammal. De ez olyan hihetetlen lenne, ez az egész? Más nem járt még így csak én?
2023. nov. 18. 16:04
53/54 anonim 

válasza:

Igazából én elhiszem , mert közel két hónapja várok valakitől, hogy megkeressen….és én is visszaírnék. De magamtól nem keresem, mert ő nem válaszolt az utolsó üzenetemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!