Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miatt véget vetnétek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt véget vetnétek az ismerkedésnek?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiúval, több randin vagyunk túl és történt egy olyan hogy leültünk a padra és nézegette a lányokat és megjegyezte hogy ez a lány meg az a lány milyen szép. Oké én ezt így elengedtem. Nem foglalkoztam vele. Majd egy borozós éttermi randin az éttermet nézegette az embereket és megjegyezte hogy ezzel a csajjal szivesen kipróbálna ezt meg azt. Én felálltam és szó nélkül otthagytam. Jól döntöttem? Azóta rengeteget írt de nem válaszoltam neki.

2023. nov. 10. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác 15 éves, akkor ez normális, 18 felett baromi kínos...
2023. nov. 10. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
99%
Férfiként írom: az a pasi egy tiszteletlen, szexuális ragadozó. Ha most ezt teszi randi alatt, mit tenne kapcsolatban? Jobb ha nem írsz neki, mert te leszel K...a mert nem engeded nézni neki a nőket. Idővel nem csak nézné.
2023. nov. 10. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Nálam az "ez miatt" lenne a kizáró ok.
2023. nov. 10. 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként írom, ez ultra gáz volt.

Akkor menjen, és próbálkozzon mással...

Második házasságomban élek, és 13 közösem eltöltött év után sem teszek ilyen megjegyzést a párom elött...

2023. nov. 10. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#1 Szerintem ez még 15 évesen is nagyon gáz.
2023. nov. 10. 12:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél, ha ennyire másra vágyik akkor engedd útjára csinálja. Ha veled találkozik akkor veled foglalkozzon. Már az elején bejelenti hogy félre akarna kúrni, szerinted mi lenne akkor később? Rendkívül éretlen a fickó!
2023. nov. 10. 12:43
 7/16 anonim ***** válasza:
5%

"Második házasságomban élek, és 13 közösem eltöltött év után sem teszek ilyen megjegyzést a párom elött..."

Csak gondolatban. Az miben jobb?

2023. nov. 10. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Persze, ez nagyon gáz. Férfiak részéről ez a tesztelgetés. Pröbalgatják a nő határait, hogy tiszteletlenségből mi fér még bele. Nagyon sok nő van, akinek ugyan ez a viselkedés nem tetszik, de ezt nem nyilvánítja ki, nem ad hangot neki, hagyja elsikkadni és a férfi megtanulja, hogy ezzel a nővel ezt is meg lehet csinálni.
2023. nov. 10. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ipari gyökér:D

Ha szívesen kipróbálna ezt-azt, hát tegye, csak akkor minek randizik mással, miért nem azzal randizik, akivel kipróbálna ezt-azt:D

Az ilyet hagyni kell, hadd válassza ki akit akar. Majd ha kiválasztotta, randizozn azzal. Amíg még keresgél, addig meg ne húzza más idejét.

És egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ez 15 évesen is gáz.

F30

2023. nov. 10. 13:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzőekkel, ez nagyon gáz.

Tapintatlan, bunkó ember, hagyd a csodába.

2023. nov. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!