Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miatt véget vetnétek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt véget vetnétek az ismerkedésnek?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiúval, több randin vagyunk túl és történt egy olyan hogy leültünk a padra és nézegette a lányokat és megjegyezte hogy ez a lány meg az a lány milyen szép. Oké én ezt így elengedtem. Nem foglalkoztam vele. Majd egy borozós éttermi randin az éttermet nézegette az embereket és megjegyezte hogy ezzel a csajjal szivesen kipróbálna ezt meg azt. Én felálltam és szó nélkül otthagytam. Jól döntöttem? Azóta rengeteget írt de nem válaszoltam neki.

2023. nov. 10. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gáz, és nyolcassal egyetértek, vagy tesztelgetett, vagy előszedett valami kőkorszaki pua videót, amiben még azt tanították, hogy legyen egy alpári paraszt, mert attól fogsz beindulni :D
2023. nov. 10. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. Menjen azok után, akikre szemet vetett. Mert te mintha ott sem lettél volna.
2023. nov. 10. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barátnőm mondta, hogy ne féljek már attól, hogy ha olyasmire terelődik a szó, akkor más külsejére valami pozitívumot mondjak, mert ettől még nem fogja azt gondolni, hogy nem szeretem, vagy hasonlók.

DE!!

Amit írtál, az azért csöppet más kategória. Itt nem csak annyiról van szó, hogy mondjuk kibeszélitek, hogy kinek mennyire előnyös a külseje. Itt konkrétan ő más nőkre csorgatta a nyálát, konkrétan még az összejövésetek előtt már megcsalásról fantáziált, ráadásul ezt előtted tette, ismerkedési fázisban, a lehető legprosztóbb módon. Én azt mondom, hogy az ilyenekkel nem érdemes folytatni. Fordított helyzetben én sem folytatnám az ismerkedést, ha a randipartnerem azt ecsetelné, hogy melyik pasinak tenné még szét a lábát. Az ilyen azonnali red flag, és nyoma sincs benne a hűségnek, és a tiszteletnek.

És egyébként ez 15 évesen is rohadt gáz lenne.

2023. nov. 10. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk abban hogy nem alázom meg ezzel.

Ha gondolok is ilyenre ahogy nyilván mindenki gondolt már mással kapcsolatban is ilyenre, nem vágom a képébe ha épp bejön aki szembe jön az utcán.

Értelmetlenül bántanám ezzel..

Ha ezt magyarázni kell akkor nálad bajok vannak...

2023. nov. 10. 16:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a korrekt és értelmes válaszokat! :) Letiltottam mindenhonnan :) egyébként 24 éves, szóval lehetne értelmesebb figura...
2023. nov. 10. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Igen, nem ez miatt, hanem emiatt helyes magyarsággal.
2023. nov. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!