Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar tőlem? (részletek lent)
hat 2 dolog tortenhet ilyemkor
1 az h kapcsolatot akar
2 megfektetts azutan ott hagy
de en szerintem az elso es h fel elmondani h mit erezz irantades lassan tudassa veled a dolgokat
Én is ilyen lassú tempós vagyok, de jobban szeretem ha lány mellettem alszik és átkarolva alszunk el. Az 1 tévhit, hogy a lefekvés az sexről szól. Lehet romantikusan is csinálni: Gyertyafényben, átkarolva, hosszú nyelves csókolással + simogatás. Én pl. örülnék ha ilyen esetben mellettem aludnál el, olyan szív melengető.
1. fázis: Átkarol, Simogat, Alvás
2. fázis: + Orális sex azaz kényeztetés felsőfokon
3. fázis: Maga a szeretkezés, de ez még ráér.
Most bízol benne vagy nem. Ha bízol benne, akkor kísérletez meg vele 1 közös estét, így próbára is teheted.
Az ilyen emberek, a lassan haladunk: szeretetre vágynak, és azt akarják hogy viszont szeressék, és nem akarja elrontani a lehetőséget, azért nyomul lassan, és óvatosan.
Ellentétben a gyorsan nyomulós bulizósokkal, akik csak a sexre mennek, és hogy felcsináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!