Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar tőlem? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal barátokon keresztül, találkoztunk is már párszor, kedves aranyos, bejön, nem is ezzel van a probléma, hanem hogy nem jutunk egyről a kettőre. Sokat beszélgetünk mindenféléről, de kb. ennyi. Ha próbálok közeledni, akkor olyan semlegesen viselkedik.
Szerintetek mi legyen, kérdezzek rá hogy akkor most mit is akar tőlem, ne vesztegessük a másik idejét?
(20f és 20l)
2011. szept. 21. 12:18
2/11 anonim válasza:
vagy akar vmi vagy akkor nem...döntés elé kell állítani
3/11 anonim válasza:
én nem hiszem h jó ötlet rákérdezni, inkább mássz rá és nézd meg mi történik :D amúgy komolyan, addig úgyse tod eldönteni h mi a helyzet
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utolsó te fiú vagy, vagy lány? :D
2011. szept. 21. 12:29
6/11 A kérdező kommentje:
És mit értesz rámászás alatt? Csók, smaci, stb?
2011. szept. 21. 12:33
7/11 anonim válasza:
ha ezt mondod h semlegesen reagál a közeledésedre, az lehet h azért van mert félénk, ilyenkor eröltetni, de ha mégis rámászol h ő nem akarja akkor egyszerűen hagyd abba amikor ellenkezik és nem lesz gond ;)
8/11 anonim válasza:
ja amúgy igen azt értem alatta >.<
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, kipróbálom. :)
2011. szept. 21. 12:39
10/11 anonim válasza:
Másszon rá? :) Hmm...a legtöbb csaj nem szereti,méghozzá azért nem,mert ha félénkebb ezt túl erőszakos viselkedésnek vélheti! Ha rámenősebb,és bejönne neki,akkor már akár ő is lépett volna! Szerintem is a legegyszerűbb megkérdezni,legyenek őszinték egymáshoz és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!