Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy okos, értelmes, humoros,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy okos, értelmes, humoros, de túlsúlyos (180/125) nőnek van esélye normális férfit találni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 16:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Normális 2 mázsásat
2023. nov. 13. 18:20
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

"Ja, amúgy Chruchill is mekkora egy hülye volt..."

Churchill élete nagy részében lovaspólózott egészen fiatal korától, azt a bizonyos sport ellenes mondatát pedig leginkább csak a korabeli német propaganda terjesztette.

Bár nem értem hogy jön ez az orvosilag bizonyított tényhez, miszerint a kóros elhízás a cukorbetegség és egy csomó másik egészségügyi probléma előszobája.

2023. nov. 13. 21:14
 23/28 anonim ***** válasza:
34%

"de általában az emberek hasonlóan vonzó párt választanak"

Nem feltétlenül. Többször meg lehet figyelni, hogy az egyik fél szebb, mint a másik.

2023. nov. 13. 22:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Van, de magad miatt kéne fogyni, 125 marha sok. Max 90 még oké ha nehezen fogysz.

Keress jó dokit és vizsgálatasd ki magad.

2023. nov. 13. 22:08
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
-15 cm és 65 kg, és lesz esélyed :)
2023. nov. 14. 05:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

22

Te amúgy elolvastad a kommenteket, amikre reagáltál?

Az elhízás nyilván elképesztően egészségtelen. Nem pusztán a súlyfelesleg, hanem a súlyfelesleget okozó ételek legtöbbször rákkeltő összetevői, a mozgásszegény életmód, a szövődmények, érrendszeri megbetegedések stb miatt. Igen, rettenetesen káros. Hol állítottam ennek az ellenkezőjét? Légyszíves idézd. De komolyan, idézd.

Annnyit mondtam, hogy habár a kövérségről következtethetünk az illető igénytelenségére, lustaságára, felelőtlenségére stb, odáig azért csak ne jussunk el, hogy a túlsúlyos emberek törvényszerűen buták? Itt hoztam szóba Churchillt, aki teljesen mindegy, hogy milyen sportot űzött, a történelembe kövér emberként vonult be.

Tehát a gyengébbek kedvéért: Nem azt mondtam, hogy az elhízás nem káros és veszélyes, csak azt, hogy ne kezdjünk már teljesen random negatív tulajdonságokat társítani a kövér emberekhez. Ez így világos, vagy jön még néhány ember, aki beböfögi ugyanazt?

2023. nov. 14. 07:25
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Intelligencia többféle létezik, van érzelmi, logikai, mozgásos, zenei... mittudomén. Aztán meg simán lehet valaki kiemelkedő gondolkodó és közben küzdhet valamivel az életében, akár depresszió, függőség. A külvilág számár sikeres embereknek is lehet olyan keresztje, amire más azt mondja, hogy miért nem látja be, miért csinálja másképp.
2023. nov. 14. 07:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a normálisba neked belefér a hasonló arányúan túlsúlyos férfi, akkor van, nem is nagyon kicsi. Ha csak az izmos / átlagos testalkatú férfi jöhet szóba, akkor nehezebben fog összejönni a dolog (nem lehetetlen, de azért nem is egyszerű megtalálni azt, akinek a te súlyod nem túl sok).
2023. nov. 14. 11:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!