Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy okos, értelmes, humoros,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy okos, értelmes, humoros, de túlsúlyos (180/125) nőnek van esélye normális férfit találni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 16:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Ő kivételesen megúszta, de egy cukorbeteg vagy keringési betegségekkel terhelt családban mennyi az esélye a kiváló egészségnek kövéren?
2023. nov. 13. 16:44
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

10

Tudom, most mindjárt jön a mindent elsöprő "biztos kövér vagy" érv, de azért leírom.

Az elhízás, vagy egyéb testi / megjelenésbeli igénytelenség sokmindenre engedhet következtetni, akár a belső tulajdonságok terén. Az illető, nem elég fegyelmezett, nem elég kitartó, túl kényelmes, felelőtlen stb. Ezekkel hellyel-közzel egyetértek.

De eljutni oda, hogy a kövér emberek buták... Már bocs, de ez nagyon primitív.

Ilyen alapon a dohányzoó emberek is mind buták és ne zavarjon, hogy az említett Chrchill, Hemingway, Freud vagy maga Einstein is dohányzott. Ebből adódóan veled, Gipsz Jakabbal ellentétben mind ostoba hülyegyerekek voltak, nemde?

Azért ez a gondolat a házmesterlelélek olyan bugyraiból bugyog fel, ahova nem akartam belátni...

2023. nov. 13. 16:51
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem van. Bizonyára léteznek normális személyiségű, túlsúlyos férfiak."

Már megint.

Nem, még mindig nem úgy működik a párválasztás, hogy mindenki a "maga szitntjének" megfelelő társat kap. Ez egy téveszme, amelyet itt az oldalon erősen terjesztenek, pedig a szexuális szelekció ennél furfangosabban működik.

Egy molett nő is lehet vonzó egy véknyabb férfinak. Sőt, az ősi időkben úgy tűnik, az extrém molett nők voltak divatban:

[link]

Napjainkban is találunk erre példát:

[link]

2023. nov. 13. 16:53
 14/28 anonim ***** válasza:
89%
13-as Azt írtam, hogy "hatékonyabb" a szinteden keresgélni, és ezt nem tudod cáfolni. Voltak, vannak és lesznek kivételek, de általában az emberek hasonlóan vonzó párt választanak (választhatnak maguk mellé).
2023. nov. 13. 16:59
 15/28 A kérdező kommentje:
4-es! Attól, hogy túlsúlyos vagyok, még lehetek okos, a kettő nem zárja ki egymást. Esetleg hormonális és pajzsmirigy problémákról hallottál már? Sőt, képzeld cukormentesen és szénhidrát szegényen étkezem jóideje, és mégsem vagyok nádszál karcsú...
2023. nov. 13. 17:05
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
180/125, te jó ég, az már férfiban is egy godzilla.
2023. nov. 13. 17:11
 17/28 A kérdező kommentje:
16# elég lett volna annyit írni, hogy szerinted nem, nem muszáj ám minősítgetni 🙂
2023. nov. 13. 17:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélyed, csak kevés. Miért vagy ennyi kiló? Nem tudsz lefogyni? Szoktál sportolni?
2023. nov. 13. 17:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek abban elfogadók, amiben ők is szenvednek. Ezért érdemes magadhoz hasonlót keresni, nem azért, mert ilyen vagy olyan szintek és kasztok vannak :D, hanem mert azzal tudod jól megértetni akár a problémáidat, félelmeidet, akár a vágyaidat, akivel tudsz ezekről kommunikálni. Ide nem csak a kövérséget vagy az okosságot lehet sorolni, de az életkort, kulturális különbségeket, társadalmi osztályokat... stb. Vannak persze kivételek, és nincs két egyfrma ember tehát valamiben nem ért, ha az egyik erősebb és támogatja a másikat és fordítva a másik is nyújt valamit, ami meg amannak hiányzik... de ez a gyakoribb, hogy a hasonló a nagyjából hasonlóval jön ki jól.
2023. nov. 13. 17:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez ferfiban is aok, valamit kellene mozogni.
2023. nov. 13. 17:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!