Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább, miként éljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, miként éljem az életem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A gondolatmenetetek miatt más véleményére is támaszkodni szeretnék mivel így lehet a legjobban leszűrni a konzekvenciát.

Volt egy kapcsolatom, 5 évig tartott. Pillanatnyilag 22 éves vagyok, férfi, s olyan munkát végzek ami nagyon veszélyes és annál is több időt, figyelmet, mentális kapacitást igényel. Fizikálisan is megterhelő, mert nagyon komolyan veszem a sportolást munka mellett. Nem is tudok ezért kapcsolatot kialakítani, ezáltal eltántorodtam az ellenkező nemmel való érintkezéssel, barátkozással, és a maradéknyi időmet nem erre szánom hogy egy nem kifizetődő adok-kapok vagy nem lesz semmi az egészből lévő ismerkedésre szánjam magamat.

Lehet hogy a szakítás miatt (én raktam amúgy ki a lányt) blokk van a fejemben, de így legalább haladok előre az életben. Van 2 motorom, most veszek 10 millióért személygépjárművet. Mivel ilyen fiatalon ezeket elértem önerőből, azt gondolom hogy innen csak felfelé van az út az elgondolt és pár éven belül megvalósuló egyéni vállalkozásom elindítása miatt is. A feltételek adottak.

Ami miatt nem gondolom hogy kapcsolatra lennék alkalmas: Annak gondolom magam hogy tudok nagyon szeretni, mindent megadnék a másiknak anyagi és szellemi téren... Csak sajnos a legtöbb mai nő tényleg csak a pénzre megy. S mivel fiatalon ezeket elértem, érdekből lenne csak velem valaki. Nem sok amim van, de még csak 22 éves vagyok.

Az alak (edzés miatt), kinézet, anyagi és szellemi adottságok adottak, de valamiért nem érzem magamévá ezt az egészet. Sokat is gondolkodtam azon hogy elvesztegettem 5 évet, annak ellenére hogy feltudom mérni mi volt jó-rossz az előző párommal.

Nem tűrné a másik fél a távollétemet, s nagyon kevés időm van.

Milyen megoldást lehetne erre találni, ha nem szeretnék SOHA sem gyereket (vicces ilyen fiatalon ezt eldönteni, de tényleg nem.) Sosem voltam gyerek párti, s az embernek el kell döntenie egyhamar hogy karrier orientált életet akar élni, vagy családot alapítani. Nos, család mellett minden nehezebb. DE ettől függetlenül egy társ aki keresi a másikat, és szeret, nagyon is jól esne a lelkivilágomnak.

Extrém sportokat űzök, motorozni is hát elszállt aggyal szoktam, ez már randinál is akikkel találkoztam, nagyon megpecsételte a kimenetelét az egésznek.

Hagyjam az egészet, vagy mi legyen? 10 évre előre eltudom mondani hogy nagyon nem lesz időm hónapokig udvarolni valakinek, mivel elveim szerint csak olyannal jönnék össze aki konzervatív, nem kefél jobbra-balra, és van tartása. Ez meg egyre ritkább a mai világban...

Lehet hogy pussy vagyok, de gondoljátok magatokat az én helyembe. Rendes munkaidőben dolgozok, napi 2 edzésem van. Reggel 7-kor edzés s utána meló, este 8-tól 10-11 óráig edzés. Nos, már így ki van lőve nekem minden + mellette főzök magamra hogy az étkezésem is jó legyen. Nő legyen a talpán aki ezt bírja, mert hullaként esek haza minden egyes nap, hétvégén pedig folyamatosan maszekolok hogy legyen pénz. A főállásom is nagyon jól ad, de mellette pótmunkát vállalok hogy 7 napból 7-et dolgozzak, meglegyen a tőke arra amit szeretnék. A főállásom miatt meg sokat utazok, keveset vagyok otthon.

2023. nov. 13. 00:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egy kérdésem?

Mit akarsz elérni pontosan? Azt látom, hogy nagyratörő anyagi terveid vannak. De van valami célod is azzal a pénzzel?

Azért kérdezem, mert gyakorlatilag azt írtad le, hgoy a következő 10 évben neked nem fog beleférni eg ypárkapcsolat az életedbe.

Okés, meghoztad a döntést.

nyilván azzal is tisztában vagy, hgoy 32 évesen elkezdeni ismerkedni igencsak macera lesz már, tekintv,e hogy pont azokat a nőket akikre te vágysz, már 25 éves korukra mind elkapkodták. Egy konzervatív nő már rég a többedik gyereket szüli 32 éves korára.

Jaigen, mert a konzervativizmusba a gyerek is beletartozik, szóval elég extrém amit keresel. Nem lehetetlen, de még úgy sem feltétlen egyszerű, ha akarnál rá időt szakítani a kövi 10 évben.

Node ahhoz, hogy hasznos választ adjunk (vagy legalábbis én), le kéne tisztázni: mi a célod? Mire kell az a sok pénz? Mi az, amiért úgy gondolod érdemes élni?

2023. nov. 13. 00:16
 2/11 A kérdező kommentje:

A célokkal probléma van, mivel magam nem tudom eldönteni hogy mit akarok. A vállalkozás nevezhető annak, de azt is csak azért akarom mert termelném belőle az összeget.

Ezzel megfogtál, cél: élni az életet a maxon, egy példa akarok lenni testileg mások számára. Szteroidozok, van 1-2 olyan dolog az életemben ami amúgy is rövidíti az életemet.

40-50 éves koromig fogok élni ahogy így élek perpillanat, szóval amit lehet csak sürgetve teszem. Olyan vagyok mint egy nikkelbolha, pörgök naphosszat! Meglegyen mindenem, ház, autók, motorok. Ezek a céljaim. Ezek természetesen nem fognak megvígasztalni, meg megkérdezni hogy milyen napjaim vannak, de boldogsággal tölt el. Extrém sportokat is finanszírozni kell.

2023. nov. 13. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pörögve élni az életet... de heti 7 napot dolgozni?

Akkor mikor is életed azt a pörgős életet?

Barátaid vannak? Velük milyen gyakran találkozol és mket cisnáltok?

2023. nov. 13. 00:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincsenek barátaim, senki sem tartja velem a kapcsolatot.

A maradék időben, a heti 5x2 edzés után hétvégén maszekból hazaérve szokott lenni időm motorozni a gyorsaságimmal. Motorozni is egyedül szoktam, kratomot fogyasztok.

2023. nov. 13. 00:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Télen meg a maradék időt edzéssel töltöm.
2023. nov. 13. 00:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt valasztodtad. Vannak celjaid de nem fér bele partner. Az anyagi javak minden előtt.
2023. nov. 13. 00:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Valahogy le kell nyelnem ezt a döntést és a velejáró dolgokat, majd alkalmazkodok valahogyan...
2023. nov. 13. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Értem.

Hát őszintén, látom, hogy mit élvezel benne, de azért elég üresnek érzem ezt az egészet.

Azt mondod példa szeretnél lenni, de valójában nincs ki előtt példának lenni.

Hajszolod a pénzt, hogy aztán... legyen. És korai halálra készülsz amivel aztán az egész materiális mindenség amit felhalmozol semmivé válik.

Nyilván ez csak az én véleményem, nem vagyok te. De én a helyedben megkeresném az optimálisat és elkezdenék élni, nem csak hülyére dolgozni magam stb...

Mondjuk nem is feltétlen párkapcsolattal kezdeném, hanem inkább barátokkal. Az még fenntarthatóbb is a te életestílusod mellett is, mindössze heti egyetlen estét igényelne.

Amúgy... van itt az oldalon egy csávó, igaz, msot elég inaktív..

34 éves, havi másfél milla körül keres. Imád nagoykat enni, inni, elvileg felelősségteljes munkája van, nag yháza...

... és alkoholista, mert nincsenek se barátai, se párja. Iszonyatosan boldogtalan, egy időben minden héten az volt a menetrend, hogy péntek este elkezdett a témában kérdéseket kiírni, közben lerészegedett és vasárnap estig gyakorlatilag folyamatosan itt volt és a témában harcolt a maga igazáért, hgoy aztán hétfőtől péntek délig megintcsak végigdolgozza a hetet, aztán megint sör, GYK vasárnapig.

Élet ez? Szerintem nem. Boldog volt tőle? Hát baromira nem.

ÉN úgy gondolom, hogy az életnek csak társaságban van értelme. Mint írtad, a tárgyak nem fognak törődni veled.

De ez nem azt jelenti, hogy ne hódolhatnál az edzésnek a motorozásnak vagy az extrém sportodnak. És a munkádat is tolhatod, építhetsz sikeres karriert. Nem kell ezeket feladni, pusztán... nem kell túltolni. Ezek mellé simán befér eg ypárkapcsolat is, HA azt akarod, hogy beférjen.

2023. nov. 13. 00:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Valamit valamiért.

De így nem élsz ha csak a munka meg a munka.

2023. nov. 13. 00:41
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as, teljesen igazad van. Ez nem élet, mert már most kezdek lecsúszni. Sosem tudnék alkoholizálni, de nálam pl a kratom az ami átlendít a hétvégén amikor kevesebb a teendő. Ami talán még kicsit extrémebb is.

Szóval, valahogyan kiötletelek erre valamit, mert amiket írtál azokon már sokszor átrágtam magamat.

Az arany középút megkeresése még nehéz lesz.

Barátokat azért is tartottam keveset, mert mindegyik szétszéledt a nagyvilágba. Haverok vannak, de igaz barátok nincsenek sajnos. De tényleg, nincs már 1-2 éve olyan hétvége amikor barátokkal mentem volna ki akár bármerre is. Ezért is támaszkodok szerintem a szteroidokra, meg a kratomra mert a magam módján próbálom átvészelni ezt az ingerszegény, kapcsolatok nélküli életet.

2023. nov. 13. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!