Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Ahogy szeretnéd".ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ahogy szeretnéd".ilyen válaszra más találkozna a pasival?

Figyelt kérdés

Ismerkedem es találkoztunk már.

De beszéljük a továbbiakat.

Én mondtam h megyek valahova jönne e ő is, vagy találkozhatunk máshol is aznap, vagy másnap is, kb így írkáltam neki (ész nélkül)

(Nem ő gondolkozik ezekben hanem én, és én vagyok a nő, nekem már itt rosszul esik vmi, hogy csak én ötletelek, gondolkodom mert ő elintézett mindent korábban azzal hogy amikor ráérek, akkor ő igazodik hozzám. Tehát nekem kell jelezni nem ő fog.

De ezeket még "meg is fejeli" azzal, hogy és miket válaszol erre?

"Ahogy szeretnéd:)"

Így megírtam neki ha neki minden mindegy akkor inkább én nem szeretném..

Engedjem el ezt is?

#pasi3
2023. nov. 10. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Vagy kedves, hogy igazodik hozzád ;)

45/F

2023. nov. 10. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Istenem, na ez egy tipikus női probléma

Nem az hogy örülnél neki, hogy alkalmazkodik és így te dönthetsz a neked legmegfelelőbbet választva. Hanem még emiatt akarod kioffolni

Aztán meg sírsz, hogy "VALAHOGY egy leuraló, nárcisztikus ember mellett kötöttem ki, segítség"

Agyrém

2023. nov. 10. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Komolyan bazdmeg, egyedül a gyereketeket sajnálom, akinek 2 ilyen retardált szülője lesz
2023. nov. 10. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Ajánlj neki konkrét helyet, időpontot. Ha azt elutasítja hagyd a francba. Így nem tudom mit vársz.
2023. nov. 10. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Semmi nem jó? Még csak ismerkedtek de már kritizalod. Jobb neked egyedül és nem kell idegeskedni ez miatt.
2023. nov. 10. 16:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak az alkalmazkodás nekem inkább átmegy abba hogy mindent nekem kell szervezni, ötletelni én hívom meg a pasit en vigyem moziba is. Mert hát ő jön bárhova amikor meg nekem ahol ahogy jó. Feleségül ne vegyem esetleg akkor azt is én?

Na de amugy elpoénkodtuk, mert amugy lehet vele jókat dumálni.ilyenekrol is, jóarc pasi, de amúgy az elsőerctől szól arról az ismerkedés hogy mindig átad vagy átpasszol nekem mindent és nekem kell lenni valahigy a férfinek. Én szóljak én hívjam én logisztikázzak ő meg kegyeskedik megtisztelni a tarsaságával.

Ha randizunk is majd megint mindig bennem maad hogy en hivtam őt, még meg is kéne neki köszönnöm hogy eljött..

Aztán azt is hogy kegyeskedett meghúzni azt is kérésre meg én szóljak neki ha akarom?

Most ez egy ilyen pasi lehet akihez inkább vmi "gatyahordó" nő lenne való?

2023. nov. 10. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Az én párom is szokta ezt mondani, de azért néha ki tud találni magától is programokat. Mondjuk, lehet, hogy nem megsértődnöd kellett volna, hanem elmondani, ha nem tetszik, amit válaszol. Így most jobb?
2023. nov. 10. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem kedvesség, hanem tutyimutyiság.

Ráadásul a "én majd alkalmazkodom" vége gyakran az, hogy "ja.. az pont nem jó, akkor nem érek rá":D

Az ilyen nem férfi, hanem gyermek, akinek majd anuci megmondja mikor legyen hol és mit kell csinálnia.

Ráadásul legalább mutatná az érdkelődés szikráját, ha már nem haljalndó érdembne hozzátenni bármit is az elvileg közös célhoz..

Szóval offold ki nyugodtan és keress egy férfit.

F30

2023. nov. 10. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ne legyél tutyimutyi, kérsező, nyisd ki a szád, és mondd el neki, hogy jól esne, ha ő szervezne legközelebb valami programot.
2023. nov. 10. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:

9, tehát adja ki a feladatot a pasinak, hogy találjon ki valamit?:D

Hosszútávon persze ez lehet segító, de a jelen problémát nemigazán oldja meg, elvégre pont az a probléma, hogy instruálni kell a jószágját.

2023. nov. 10. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!