Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Randiznátok olyan nővel, aki IQOS-t szív vagy kizáró ok?

Figyelt kérdés
Ha komoly kapcsolat céljából ismerkednél, randiznál egy nővel de kiderül, hogy Iqos-t szív, hogyan döntenél?

2023. nov. 6. 14:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%

10.

Ismertem olyan idős bácsit nagymamáméknál az utcában, aki a kerti budi "illatát" szerette (elég furcsa). Egy másik embert a disznótrágya meg a disznóól "illata" nyugtatta meg.

2023. nov. 6. 16:45
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
#10 Oké. Nálad "szagvakság". Nálam nincs ilyen. Én is szagolom már pár éve. Viszont, ha kocsiban valakinek muszáj ezt szívnia, ablak kopp le, leszarom ha tél van. Házon belül pedig szépen 5 lépés távolság, ameddig így bírom, aztán vagy kint folytatjuk, vagy szünet.
2023. nov. 6. 16:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam mindkettőt plusz szívtam normált is.

Normál az nagyon büdös főleg annak aki nem cigizik.

Az IQOS nyilván kevésbé büdös mint a normál cigi de azárt érzi a szagát pláne az aki nem szív de az ember keze és ruhája is jóval kevésbé lesz szagos.

A GLO 1 fokkal megint jobb mint az IQOS annál is kevésbé van szaga. Jelenleg ezaz ami a legkevésbé büdös. Persze ha napi 15 szálat elszív az már azért igencsak érezhető, pláne ha zárt helyen szívod.

Szóval aki cigizik azt nyilván nem zavarja, aki pedig nem annak a legelviselhetőbb a GLO, de egyénre van szabva lehet h az IQOS-s sem okoz gondot.

És sok függ azon , hogy kint vagy bent szívod.

És persze van büdösebb szagú ízű cigi és kevésbé. IQOS-ből is van aminek jóval erősebb a szaga és van amelyiknek kevésbé.

2023. nov. 6. 17:00
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Öhm... most komoly az volt a nagy megoldás, hogy "nem kell válogatni"?

Már miért ne kéne?:D Vagy te bármibe bedugod a farkadat és bárkivel képes vagy nagy mennyiségű időt együtt tölteni? Miért?

Ne add elő, hogy te igénytelen vagy. A "nem kell válogatni" azt jelenti, hogy nincsenek igényeid. Ilyet ne mondj, mert kva romboló.

MOndd azt, hogy téged nem zavar. Ennyi. Másokat meg igen.

Számomra pl nem tud egy csaj fullos lenni, ha egyszerűen büdös. Egy ronda de átlagos illatú nő is vonzóbb, mint egy akáhogy kinéző, de büdös nő.

Neked a szag nem választási faktor. Szíved joga. Csak ne add elő, hogy "nem kell válogatni".

2023. nov. 6. 17:02
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

Játszunk!

Én vagyok a cigis nő, aki bejön neked. Leteszem miattad, végleg, azonnal!

És te? Te mit teszel meg értem? Mert... én nem kedvelem, ha a pasi iszik. 1 sört sem. Vagy...vega vagyok, nem baj, ha nem készítek húsételt...mondjuk soha? Vagy én akarok 4 babát, mehet? Vagy vidéken akarok élni, nekem lenne is bárhol melóm, jössz?

2023. nov. 6. 18:13
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
15, ezt most kinek írtad?
2023. nov. 6. 18:15
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
16. Mindenkinek.
2023. nov. 6. 18:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17, áhá

Hát én a 14es vagyok. Egy éve szinte absztinens, kb csak akkor iszom, ha tényleg nag yhepaj van, ami 99%, hogy évente 1-2 alkalom a haverokkal.

A feleségem vegetáriánus lett, ő nem készít húst. Ha húst akarok enni, cisnálok magamnak.

Vidék meg a 4 lurkó mehet, adom mindkettőt.

Úgy írtál, mintha a társkeresés a nemek közti versengés lenne. Hogy ki mit tud felmutatni és azt kell hasonlítgatni. Ha ez így van, rég rossz.

A társkeresés a megfelelő pr kiválasztásáról szól. Ehhez pedig ismerned kell a saját felvárásaidat. És ebben bizony benne van, hogy bizonyos dolgokat egyszerűen elutasítunk.

Letennéd értem a cigit? Ne tedd. Te egy dohányos nő vagy. Egy párkapcsolat nem elegendő motiváció egy ilyen függőség megváltoztatására. Egyik külső motiváció sem elegendő ehhez. Ha le akarod tenni, tedd le magadtól. Ha már évek óta letetted önszántadból, akkor majd nemdohányosként nézek rád, és akkor nem leszel kizárva.

De addig a dohányosok (férfiak és nők) keressenek olyan párt, akik elfogadják a dohányosokat. Aki meg nem fogadja el a dohányosokat, ne akarjon leszoktatni egy dohányost.

Ha valakivel össze akarsz jönni, de feltétel, hogy tegye le a dohányt, akkor te nem az adott személlyel, hanem az ő nemdohányzó alteregójával akarsz összejönni. Csakhogy az nem ő.

Szóval nem kell a sértődés, egyszerűen fogadjuk el mások igényeit és ennyi.

2023. nov. 6. 18:34
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#15 Én hajlandó vagyok változtatni a nőért, amellett, hogy az orrom nem bírja az iqos-t.
2023. nov. 6. 18:43
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy csajom rövid ideig aki nyomta, nem tudom, hogy IQOS vagy GLO de egyáltalán nem volt vészes. Persze amikor éppen szívta volt szaga, de nem az a megtelik vele a lakás dolog volt. Nem volt tőle rossz illata és szájszaga sem, szóval egészen élhető.
2023. nov. 6. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!