Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet randira hívni?

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy csajt pár napja, nagyon hasonló az érdeklődésünk, stb. Azóta nem beszéltünk sokat, de randit

akarok. Nem korai?

2023. nov. 4. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2023. nov. 4. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszélgetne kéne még vele.
2023. nov. 4. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:
1 bővebben?
2023. nov. 4. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Engem olyan hivna épp randira aki nem is tetszik de hetek óta cseteltem vele egy rakat személyes dologról is.

Most meg randit erőltetne és eléggé arrogáns, ijesztő is.

Nem tudom ebből hogy másszak ki.

Szerintem inkábn eleinte puhatold ki hogy egyáltalán at akarná e személyesbe vinni veled vagy inkább online jó neki.

2023. nov. 4. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Személyesen ismertem meg, neten nem ismerkedek mostanában.
2023. nov. 4. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor is elotte kèrdezz szetintem hogy egyaltalan szeretne e veled lenni idot tolteni. Habàr erre nemigen mernek nemet mondani. Valahogy mashogy kene.

Pl lemész pizzázni jön e.

Vagy lemész egy pubba csatlakozna e.

De direkt randira én nem ajánlom elhivni ugy hogy még a szándékát se tudod.

2023. nov. 4. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
22%

Vagy épp arra jársz nemsoká ahol lakik, mert ott van vmi spanod leszalad e, van e kedve.

Meg ilyen apropókkal mèrd fel a szándékait.

Egyenesbe ha akarsz kerdezni az se tilos csak szamits arra hogy altalában egy lány nem mer kereken nemeket szórni.

2023. nov. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!