Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet randira hívni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet randira hívni ezt a srácot?

Figyelt kérdés

Szóval szállítóként dolgozok, és az utóbbi időben az egyik helyen elkezdett dolgozni egy fiatal srác. Őszintén szólva szerintem ő is meleg lehet, mivel kicsit látszik róla, meg azért elég aranyosnak néz ki. Az is árulkodó jel, hogy múltkor a főnöke szerint, elég sokszor beszél rólam. Meg valahányszor odafuvarozok árut, akkor ő állandóan segíteni akar nekem, és ha elfordulok akkor ő az arcomat szokta nézni. Én szeretnék vele randira menni, csak nem tudom jó ötlet-e rákérdezni!?

Én 36F, ő 21F

2021. nov. 26. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan hetero nő vagyok. De azt mondom neked próbáld meg.

Annyit megér hogy rákérdezel lenne e kedve találkozni veled. Akkor kiderül úgyis mi van.

2021. nov. 26. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Érzed rajta, hogy szintén meleg, megvan köztetek, a szemetekben, a tekintetekben, ahogy egymásra néztek a szikra? Ha igen, akkor hívd el, ha nincs akkor felesleges (lehet csak te gondolod túl). Ne randira hívd, hanem vesd fel hogy meló után lenne-e kedve beülni kajálni, sörözni akármi.
2021. nov. 26. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne randival kezd a dolgot, beszélgess vele picit többet, abból lejöhet már, hogy tovább érdemes-e lépni? De ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
2021. nov. 26. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tuti elhívnám moziba, vagy valami program,utána kaja.

És akkor kérdezném mi a helyzet?

2021. nov. 26. 15:51
 5/9 anonim válasza:
100%
Én is elhívnám valahova. Aztán úgyis érezni fogod, ha van szikra. Csókold meg és utána jöjjön, aminek jönnie kell. :-)
2021. nov. 26. 16:09
 6/9 anonim válasza:
100%
Ez izgi azonnal randizz vele!!!
2021. nov. 26. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Abban igazatok van, hogy talán nem kéne így rögtön a közepébe vágnom. Mindenesetre akkor sem akarom elszalasztani ezt a lehetőséget. Olyan kis csendesnek, és gyámoltalannak tűnik. Egyszerűen ellenállhatatlan. :)
2021. nov. 26. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, ilyen aranyos srácot vétek lenne kihagyni!!!
2021. nov. 26. 20:41
 9/9 -remete- ***** válasza:
100%
Pizza szálitónál probálkozram be. Egy sör? Aztán persze még csak biszex se. De egy próbát negér.
2021. nov. 27. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!