Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tűnjek fel a pasinak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tűnjek fel a pasinak? Reggelt bolt előtt?

Figyelt kérdés

Általában a bolt előrr reggel kávézgatnak pasik és van aki tetszik. Ezért èn is odaállok kicsit arrébb kávézni.

Aztan ez szokásom is lett.

Ha vkivel beszèlgetés is alakul akkor is a teljes semmiről és mennek tovább.

Valakinek kifejeztem hogy tetszik, rámosolyogtam de ugy néz ki túl tolakodó volt így idegenül, mert erre elfordult és azután végig háttal állt nekem úgy beszélgetett a többiekkel.

Ilyen szituációkból hogy lehetne kihizni azt hogy lássák hogy tetszik nekem vki de ne legyen közönséges sem?

Vagy olyan szituk pl tetszik a pizzafutár aki csak jön megy rohan, nőként észre sem vesz csak a borravalót nézi.

Vagy pl szerelő. Jön megjavít vmit és elmegy.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet hogy nőként is vegyenek észre, lássák azt hogy nekem tetszik vki, és alakuljon vmi?

#feltűnni
2023. nov. 4. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Mond meg nekik, senki sem gondolatolvasó. Ha ők nem teszik meg az első lépést akkor tedd meg te, nem a kőkorban élünk. A pizzafutár és a szerelő dolgozni jön, nem dugni. De ha bejön akkor kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve ismerkedni, randizni. Ugyan ez a kávés pasikkal is.
2023. nov. 4. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni közhiedelemmel ellentétben a felnőtt férfiak jó nagy része is kapcsolatban él, szóval emiatt többnyire eleve kilőve, hogy komolyabb szándékkal felfigyeljenek rád. Ha rámosolyogsz valakire és inkább elfordul, az egy elég jó jel, hogy nem érdekled, amúgy ez nem lenne közönséges. A szakemberek, futár meg nyilván nem fog rádnyomulni meló közben, a munkájuk, hírnevük gondolom többet ér annál. Esetleg a borravalóval/fizetéssel adj át neki valami elérhetőséget, aztán keresnek, ha akarnak.
2023. nov. 4. 08:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem azért firdult el mert a többiek elott égő lett volna neki ha nem a klánnal beszélget es nem oda figyelm szerintem az zavarta mert ilyen velem is van munkatársakkal. Nem is egyszer.

Ha épp csoportban vagyunk pl volz egy olyan munkahelyem ahol szünetben mindenki kint volt rengeteg nő. Az egesz munkahely elott durva lett volna eg pasival félreállni szunetekben beszélgetni. Soha meg nem közelitettük egymást.

Aztán amikor évek mulva találkoztunk egy szórakozóhelyen hogy már egyikunk se ott dolgozik, azonnal szex is lett de vni tizmenetes teljesen reggelig. Akkor robbant ki az addig elfojtott visszafogott kémia mindkettőnkben.

A mostani melomban is ez van hogy egy kollega mindig ugy közelit ha épp szabad vagyok es nincsenek más kollegák épp a nyakamon. Es mindig ugy futunk csak össze ha nem zavar senki.(de ő nekem nem tetszik..)

Szóval en megértem, hogy kollegas csoportban nemis lehet úgy "nőzni" se.

Direktbe ezeket nem akarom közölni hogy köszi a pizzát amugy tetszel..

Ez az alja.

2023. nov. 4. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig jól csinálod! Nem azzal van a baj ahogy csinálod hanem azzal amire számítasz. Ha egy férfinak tetszel akkor mindenféle feltűnősködés nélkül is tetszeni fogsz. Ha meg nem tetszel akkor akárhogy próbálsz feltűnni semmi nem lesz. Az a mosolygás amit csináltál az pontosan tökéletes ha egy férfinek tetszel. Csak ne várd el, hogy ez a megoldás legyen mert ha egyszer nem vagy az esete férfinak, nem jössz be vagy van valakije vagy bármi más akadály van akkor nem fog működni semmi. Te meg úgy látom azt várod, hogy legyen valami ilyen "varázs viselkedés" ami azt a férfit aki neked tetszik azt a tieddé teszi, ilyen nincs.
2023. nov. 4. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
A szóban forgó pasinak sehogy, egyértelműen kifejezte, hogy nem vagy az esete.
2023. nov. 4. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Így ahogy Te írtad, mosoly, érdeklődő beszèlgetès, ha úgy adja a helyzet finoman megèrinted.

De! Adott esetben ő elfordult nem akarta , jelezte finoman hogy nem vevő az ismerkedèsre. Ezt is tudni kell észrevenni és elfogadni.

2023. nov. 4. 10:44
 7/8 A kérdező kommentje:

A szoban forgo pasin siman latszott hogy a kollektiva miatt gázos lenne neki akkor épp ott leállni egy nővel a "sarkon".

Amugy a szerelő talán talán eszrevette.

Amikor itt volt mondta hogy valahonnan ismer is csak nem ugrok neki be.

Meg hogy jön is vissza.

Aztan ugy jött volna hogy azonnal épphogy felkeltem. Mondtam neki u nem jo most nem akarom hogy megláss így fejgörcsöm is van.

Erre mondta oke akkor késobb megbeszéljuk hogy dolgozom meg valahogy beleszőtt olyanokat is amikbol az sejthető, hogy nincs is senkije.

Amugy másik munkahelyi sztorim nem is írtam. Amikor vendéglátoztam es tilos vendéggel kezdeni. Az is hasonló volt hogy szinte csak rejtjelekkel kommunikáltunk hónapokig aztán az első randi 72 órás lett az miatt hogy végre együtt vagyunk végre miènk a világ:)

Nem az szokott lenni a baj hogy nem tetszem, hanem a körülmények. De ha utcán is lesnek mondjuk azzal se tudok mit kezdeni cska nézem őt ő engem, "konstatáljuk" hogy legszivesebben együtt lennénk aztán megy tovább ő is, én is.

2023. nov. 4. 11:04
 8/8 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Egy férfi számára úgy a legfeltűnőbb a nő ha a külsejével, a mozgásával kezdi a feltűnést.

Szoríts a hónod alá valami kacatot és matatás közben ejtsd le az orra előtt. Ha utánad megy és nyújtja, lehet dumálni vele. Nem atomfizika. Ha a haverja megy utánad, kérdezz rá ki az a fickó akivel beszélget, mert tök helyes pasi. :)

2023. nov. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!