Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha elvárom a randipartneremtől, hogy legyen
lakása, ha nekem is van?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, hogy nekem ez az előző párkapcsolatomból adódóan lett fontos. Az előző páromnak nem volt lakása, és gyakorlatilag hozzám költözött a szüleitől. Nem fizetett, és utólag (egyéb dolgok miatt is) kihasznalva érzem magam, és nem szeretném, ha ez mégegyszer előfordulna. Ez az elvárás még ezek után is gazul hangzik?
Megértem. Én is megszívtam a nagy rózsaszín ködben, azóta én is óvatos vagyok. Pedig én albérletben voltam akkor még. Egyszercsak azt vettem észre, hogy 7 napból 6-ot itt van, max átöltözni ugrik be haza. Kieszi a hűtőt, szóvá teszi, hogy vehetnék ezt is-azt is, mert szereti, de 2 kiflit nem hozott volna soha.
2023. okt. 30. 14:03
12/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy kicsit árnyaljam a dolgokat:
1. Én vettem a lakást, részletre (ergo nekem sincs "ingyen").
2. Ha már ingyen ottlakik, szerintem nem lett volna merész elvárás, ha legalább a mozijegyet/ vacsorát nem felesben kell fizetni, ha elmegyunk valahova.
3. Nem adtam neki pénzt. Nem volt függője semminek.
4. Igen, talán én voltam naiv. Ezert nem akarok mégegyszer így járni.
2023. okt. 30. 14:09
13/20 anonim válasza:
Nem baj, csak nem biztos, hogy célravezető. Ha jól értem a célod az, hogy ne húzzanak le. Viszont a saját lakás megléte nem garancia arra, hogy nem egy élősködőbe futsz bele épp. Így én nem ott húznám meg a határt, hogy van-e ingatlan, arról nem beszélve, hogy sok jó alanyt kiszórna ez a kitétel, hanem hogy mennyire képes osztozkodni.
2023. okt. 30. 15:51
14/20 anonim válasza:
Praktikusabb lenne lekommunikalni, hogy ki milyen koltseggel szamol es mit var el a masiktol. Nalam nem volt kikotes a sajat lakas, csak a diploma, de megis ugy alakult, hogy a felesegemnek is van sajat lakasa.
2023. okt. 30. 15:58
15/20 anonim válasza:
Ezzel én is egyetértek, meg kell beszélni ki mivel járuljon hozzá a költségekhez, akkor tiszta a helyzet.
2023. okt. 30. 16:03
16/20 anonim válasza:
Normális ember nyilván nem vágyik arra, hogy a másik rajta élősködjön.
Végülis megértelek, viszont így tényleg sokan kiesnek majd a rostán.
Én például bőven megelégednék azzal, ha azt látnám, hogy dolgos, és fenn tudja magát tartani rendesen (még ha albérletben is él). Nekem van lakásom, de csakis amiatt, mert örököltem, tehát én sem önerőmből vagyok ott, ahol.
2023. okt. 30. 16:19
17/20 anonim válasza:
Nem baj, bmit elvárhatsz. De majd hogy laktok együtt, ha a férfi is így áll hozzá? Vagy mindig hazamentek?
2023. okt. 30. 16:55
18/20 anonim válasza:
Attól, hogy van lakása, még kihasználhat.
2023. okt. 30. 21:35
19/20 anonim válasza:
Nekem nem baj, jogod van eldönteni, hogy milyen feltételeket szabsz. De nekem mondjuk eszembe nem jutna ezt feltételnek szabni.
2023. nov. 2. 09:57
20/20 anonim válasza:
Gáz igen, mert rávíteted az exedet a többi emberre akinek nincs lakása. Attól, hogy a könnyebbik utat választod nem leszel boldogabb. Nem minden lakás nélküli csávó használ ki téged. Hogy esne neked, ha valaki azért utasítana vissza, mert mondjuk kicsi melled, mivel rossz tapasztalata van a kis mellűekkel. Gondolom rosszul esne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!