Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásaim?
Első kapcsolatom, 18-19 évesek vagyunk.
Az a problémám, hogy a barátom elég zárkózott típus, mikor korábban felhoztam, hogy semmit nem tudok róla, annyit mondott, hogy ő nem egy nyitott könyv, soha nem is lesz az. Ez oké, de pl. múltkor mondta, hogy nagyon szereti a Harry Pottert, minden évben elolvassa újra, a filmeket is szereti. Én ezt nem is tudtam róla, pedig én is imádom, fejből tudom a filmeket magyarul, angolul egyaránt. Mikor mondtam, hogy ezt nem is mesélte soha, csak nézett rám, hogy "hát miért kellett volna?".
Vagy pl. kérdeztem tőle múlt héten, hogy hogy van csütörtökön órája az egyetemen (elsőéves). Mire mondja, hogy sehogy, mert már szeptember óta nem jár be, nem volt neki való a szak. Kérdeztem, hogy akkor hol van minden nap, mire mondja, hogy ja, hát az apukája cégénél dolgozik most részmunkaidőben nyárig.
3 hónapja vagyunk együtt, nyilván nem azt várom, hogy kikérje a véleményem az egyetemmel kapcsolatban, de azért mondhatta volna, hogy amúgy otthagyja...
Vagy simán eltelnek úgy napok, hogy nem ír, nem keres, ha én írok, nem válaszol. Most pl. egy hétig nem is beszéltünk sehol, én írtam neki ma reggel, hogy amúgy jól eltűnt. Válasz: nem tudom, szerinted ki kíváncsi a hisztidre, ha éppen fél napot nem beszélünk, vagy nem érek rá, de segítek, én nem.
Meg hogy mit beszélgessen minden nap velem...
Nem akarok rajta lógni állandóan, nem azt várom, hogy fél percen belül minden üzenetemre írjon, de pl. egy jó reggelt üzenet jól esne, vagy ha este felhívna, és beszélnénk 5-10 percet, hogy kinek milyen napja volt.
Mondtam neki ezeket korábban, akkor pár napig figyelt rá, de utána újra kezdődött ez, hogy mintha csak haverok lennénk... Vagy mondtam, hogy heti egy randinap jó lenne, nem kell mindig fancy dolog, fizethetünk felesben is, de nekem az is jó, ha az a program, hogy rendelünk valamit és filmezünk, vagy elkezdünk egy sorozatot közösen. Hát ennyi program a világon nincs szerinte, hogy mi hetente randizzunk...
Hát általában én beszélek (milyen meglepő:D).
Mesélem, mik történtek velem, milyen volt az adott napom, ha csináltam valamit szüleimmel, vagy barátnőkkel, azt is mondom, meg úgy alapjáraton csacsogok. De kérdezek tőle is mindig, szóval ne úgy képzeljétek el, hogy mesélek magamról állandóan, az meg nem érdekel, vele mi van.
Vagy múltkor sütöttünk együtt pizzát, az tök jó volt, ő is élvezte, meg utána mondta is, hogy jól érezte magát nagyon.
Másokkal nem tudom, hogy milyen. Régebben voltunk egy baráti társaságban, ott vicces, laza volt mindig.
Kicsit leszarja a kapcsolatot. Ha tudnád én hogy beszélek a barátnőmmel sztem egy idegennek éreznéd a barátod.
"Mikor mondtam, hogy ezt nem is mesélte soha, csak nézett rám, hogy "hát miért kellett volna?""
Mert egy kapcsolatban vagytok??? :D
Te is csinálj ezer programot, ismerj meg más fiúkat, tűnj el egy hétre, és ha kérdezi, mondod: miért szóltam volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!