Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg itt tartunk??! A férfi nem hajlandó az első randi helyszínét kiválasztani??!
Figyelt kérdés
Szóval megkérdezte, szerintem kinek a feladata ez. Válaszoltam, hogy én úgy gondolom, a férfié. Kérdezte, hogy na, mert miért? Mondom, ez egy "effort", erőfeszítés a férfitől, kedvesség.
Erre kiakadt, hogy én a régi korban élek, egyenlőek vagyunk és a nőnek is kell erőfeszítést tennie, de akkor élvezzem a feleség életet és mosogassak hajnalig otthon. Felhívta a figyelmemet arra, higy 2023 van.
Ez van ma? Le vagyok döbbenve. Persze azonnal felfüggesztettem vele a kommunikációt, ez az a paraszt bunkó lúzer sz.r, aki még egy tetves kávét is kifizettetne velem, mert ugye egyenlőek vagyunk, elvégre 2023-at írunk.
Mit gondoltok?
28/N
2023. okt. 29. 18:53
41/43 anonim válasza:
Bocs, nem olvastam végig a válaszokat. Lehet, hogy azért ilyen, mert ha te választottad a helyet, akkor úgy veheti, hogy nem ő fizet (el tudok képzelni ilyen seggarcot sajnos).
42/43 anonim válasza:
"... dehogy megyek sétálni, nem vagyok kutya." 🤣😅😂 Atyaég....
43/43 anonim válasza:
Ha már az első találkozó előtt a nemek feladatain vitatkoztok, jobb, ha nem is lesz első találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!