Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg itt tartunk??! A férfi nem hajlandó az első randi helyszínét kiválasztani??!
Szóval megkérdezte, szerintem kinek a feladata ez. Válaszoltam, hogy én úgy gondolom, a férfié. Kérdezte, hogy na, mert miért? Mondom, ez egy "effort", erőfeszítés a férfitől, kedvesség.
Erre kiakadt, hogy én a régi korban élek, egyenlőek vagyunk és a nőnek is kell erőfeszítést tennie, de akkor élvezzem a feleség életet és mosogassak hajnalig otthon. Felhívta a figyelmemet arra, higy 2023 van.
Ez van ma? Le vagyok döbbenve. Persze azonnal felfüggesztettem vele a kommunikációt, ez az a paraszt bunkó lúzer sz.r, aki még egy tetves kávét is kifizettetne velem, mert ugye egyenlőek vagyunk, elvégre 2023-at írunk.
Mit gondoltok?
28/N
"Ez már arról szól, hogy a férfi be van fosva, hogy egy kávéval lehúzzák." Igen. Na, most egy ilyen "férfitől" mit várhat az ember? Egy igaz lúzer.
A férfi, aki fél a lehúzástól nők által az általában egy csóró vesztes szerencsétlen.
Félti az "aranyát" az aranyásóktól, aztán nincs is aranya.
Olyan ez, mint attól félni egy sivatagban, hogy vízba fulladsz. Totális nevetséges baromság.
Jaj, ezt hányszor mkeglaptam már 16.
Nő vagyok, 28 éves. Gondolkodásomat tekintve nagyon más. Ezért is nehéz párt találnom MA, 2023-ban, siralmas.
Ki beszél már így egy férfiról: "vesztes szerencsétlen gyökér"...
Meg is fogod kapni hogy férfi vagy, mert nőt így nem hallottam még beszélni egy férfiről
6.
Aztán meg vagy jó lesz és akkor semmi nincs, ha pedig rossz akkor "az ő hibája, mert ezt választotta, szegény áldozat, szegény én!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!