Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg itt tartunk??! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg itt tartunk??! A férfi nem hajlandó az első randi helyszínét kiválasztani??!

Figyelt kérdés

Szóval megkérdezte, szerintem kinek a feladata ez. Válaszoltam, hogy én úgy gondolom, a férfié. Kérdezte, hogy na, mert miért? Mondom, ez egy "effort", erőfeszítés a férfitől, kedvesség.

Erre kiakadt, hogy én a régi korban élek, egyenlőek vagyunk és a nőnek is kell erőfeszítést tennie, de akkor élvezzem a feleség életet és mosogassak hajnalig otthon. Felhívta a figyelmemet arra, higy 2023 van.

Ez van ma? Le vagyok döbbenve. Persze azonnal felfüggesztettem vele a kommunikációt, ez az a paraszt bunkó lúzer sz.r, aki még egy tetves kávét is kifizettetne velem, mert ugye egyenlőek vagyunk, elvégre 2023-at írunk.

Mit gondoltok?

28/N

2023. okt. 29. 18:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%
Én egyikőtökkel sem szimpatizálok:-) Bár nem írtad az előzményt, ez egy fura kérdés, és bunkón reagált utána is, ugyanakkor viszont nem gondolom, hogy nőként ne választhatnék helyszínt… Nem szeretem a teszetosza pasikat (mindenre „mindegy”, ill. „nem tudom”), de megtörtént már, hogy találkozni akart velem vki, és pont volt vmi olyan program vagy hely, amit szívesen kipróbáltam volna, így én javasoltam.
2023. okt. 29. 19:16
 12/43 A kérdező kommentje:

"Ez már arról szól, hogy a férfi be van fosva, hogy egy kávéval lehúzzák." Igen. Na, most egy ilyen "férfitől" mit várhat az ember? Egy igaz lúzer.

A férfi, aki fél a lehúzástól nők által az általában egy csóró vesztes szerencsétlen.

Félti az "aranyát" az aranyásóktól, aztán nincs is aranya.

Olyan ez, mint attól félni egy sivatagban, hogy vízba fulladsz. Totális nevetséges baromság.

2023. okt. 29. 19:19
 13/43 A kérdező kommentje:
... vízbe
2023. okt. 29. 19:20
 14/43 Mathus ***** válasza:
27%
#9: a wannabe partnerek közös programot csinálnak, amin mindketten a saját és a másik örömére vesznek részt, a saját költségükön. ez nem "lovagiasság" kérdése, mindenki felnőtt ember. nekem, férfiként is látnom kell, hogy a nő nem valami lúzer.
2023. okt. 29. 19:20
 15/43 A kérdező kommentje:
Továbbra is azt mondom, hogy ha a férfi nem képes legalább a sarki kávézót ajánlani, akkor az egy igazi vesztes szerencsétlen gyökér.
2023. okt. 29. 19:21
 16/43 anonim ***** válasza:
36%
szerintem te egy troll férfi vagy :D
2023. okt. 29. 19:22
 17/43 A kérdező kommentje:

Jaj, ezt hányszor mkeglaptam már 16.

Nő vagyok, 28 éves. Gondolkodásomat tekintve nagyon más. Ezért is nehéz párt találnom MA, 2023-ban, siralmas.

2023. okt. 29. 19:23
 18/43 A kérdező kommentje:
megkaptam...
2023. okt. 29. 19:24
 19/43 anonim ***** válasza:
61%

Ki beszél már így egy férfiról: "vesztes szerencsétlen gyökér"...

Meg is fogod kapni hogy férfi vagy, mert nőt így nem hallottam még beszélni egy férfiről

2023. okt. 29. 19:27
 20/43 anonim ***** válasza:
16%

6.

Aztán meg vagy jó lesz és akkor semmi nincs, ha pedig rossz akkor "az ő hibája, mert ezt választotta, szegény áldozat, szegény én!!!"

2023. okt. 29. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!