Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a legjobb módja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a legjobb módja a randira hívásra szerintetek? Tegyük fel hogy van valaki, akit pusztán látásból ismerek, szeretném elhívni.

Figyelt kérdés

Mennyire helytálló ez:

Szia, nagyon szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek lenne kedved eljönni velem egy randira?

Azt vettem észre, hogy a randizás szót az emberek nem feltétlenül ismerkedési lehetőségként kezelik, úgy érezhetik túl nagy a nyomás vagy ilyesmi.

Alapvetően az lenne a cél, ha el is utasít van palija vagy mittudomén, akkor legalább annyi örömöm származzon a helyzetből, hogy sikerült valahogy feldobnom az adott személyt. A bók miatt, vagy a puszta szándék miatt. így én is jobban kezelném a nemleges választ, ha tudom, hogy nem voltam creepy.

Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a lányt, ezért érdekel a véleményetek, tapasztalatatotok.

2023. okt. 29. 17:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván derült égből random, irreleváns témákról beszélni elég átlátszó... inkább kellene keresni valami olyan témát, ami az adott szituációhoz megfelelő. Nyitott szemmel kell járni és gondolkodni kell. Például ha szar az idő és mindenki hótt elázottan érkezik meg a campusra, lehet az a téma. Vagy egy előadás után az előadás témája, "figyi, te ezt értetted, mert nekem nem volt túl világos". Ezek már kevésbé izzadságszagúak.
2023. okt. 29. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!