Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy miért húzza a randikat mikor 2 opciós? Vagy nem érdeklem vagy megfelelési kényszeres?
Nagyon ritkán tudok szabad lenni munka meg szitterkedés van munkán kívül.
És talán hetente vagy 2 hetente szabad egy délutánom vagy szombat éjszaka meg ilyen "lopott idők"ritkán
Mindenki mással nagyon nehéz egyeztetni ez miatt gyakorta neteseket pl a munkahelyen is fogadok hogy lemegyek az udvarra találkozni mert munka után is rohanás van. De eddig egyik se tetszik. A net társkeren gyakorta a szenny van.
De egyszer az egyik srác tetszett de ugy jött el randira mivek mondtam hogy nekem csak MOST jó most vagyok szabad jöjjön már legalább kiderül kivel csetelünk(nem szeretem húzni a cseteket úgy hogy személyesen azt sem tudom kivel csetelek..)és csak gyorsan fussunk már össze. Így becsatlakozott hozzám shoppingolni kávézni meg ilyenek. Gondoltam gyorsan le tudjuk zárni a "világtalan felesleges" csetelést ha úgy sem jövünk be egymásnak (mint akik pl a melohelyemre is jöttek le is lett zárva mert nem jönnek be, egy tetszett csak de annak meg sok voltam igy ő rázott le engem)
Abból a shoppingolós randiból meg az lett hogy amugy tetszünk egymásnak.
Csak épp a srác vonakodva jött el hogy meg sincs épp borotvalkozva fodrásznál se volt, kocsi sincs lemosva, irtó nehezen indult meg de mindtam higy nyugimár nem az számít nem topmodell vagyok nem azt nèzem, aztán személyesen meg "randi" után is szabadkozott kérdezte hogy na elfogadom e így talán vagy elijesztett e.
Na és azota írkálunk mindih írja hogy látni akar,találkozni, de soha nem hív el konkrétan hogy na holnap este akkor? Nem hív semmire sem hogy elmennék e vele akarhova, és pl szombaton mikor kb tudja hogy szabad tudok lenni van hogy nem is ír csak másnap hogy fáradt volt aludt azért nem irt.
Szóval valahogy vagy nem domináns tipus, vagy megfelelési görcsös még mindig hogy egy randira izgulva nehezen indulna meg, vagy az van hogy csak duma van hogy találkozni akar, de amúgy nem is?
Először a shoppingolós találkozóra is nekem kellett "kirángatni" otthonról és nyugtatni hogy nem a belőtt séro számit nyugi már, de most a következő randik is erről szólnának? Szoval ő ilyen lehet, vagy talán arról van szó hogy nem is akarja "törni" magát?
Pl. Nekem is nehezen megy ez a része, mert sohasem voltam egy beülős típus. Nincs gyakorlatom. Na most hiába akarok valakit, leblokkolok ilyenkor.
Vagy van aki tervezős típus, te pedig pont nehezen megszervezős vagy. :D
Hívd el egy egyszerű sétára egy fix időponttal. Ha továbbra sem kezdeményez akkor elgondolkodnék
Szerintem azt látja, hogy annyira zsúfolt az életviteled, hogy nehéz tervezgetni, és spontanitás egy ismerkedésben nem előnyös.Neki is ciki lehetett, hogy ápolatlanul látott.
Nekem is volt olyan ismerkedésem, hogy megbeszéltünk valamit másnapra, aztán mégse jó, és ilyen láncban volt.
En ráérek amikor ráérek. Nem egy barátom volt màr vagy akivel együtt is éltem.
Nem időprobléma van az holtbiztos.
Tegnap pl ő is otthon volt meg én is.mindketten ráértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!