Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok megfelelési kényszeres nő? L21
Figyelt kérdés
Osztálytársam szilikont tetetett be mert a barátja keveselte, a másik keres harmashoz lányt pedig csak fél éve járnak és még sorolhatnám.2019. okt. 13. 19:47
1/14 anonim válasza:
Jobb pasival járnak,mint ők maguk.
2/14 anonim válasza:
Nem értem mit csodálkozol, ilyen mindig is volt és lesz.
3/14 anonim válasza:
Személy szerint én is szoktam elégedetlen lenni önmagammal (bár plasztikáztatást nem vállalnék soha emiatt), de nem okolom az ellenkezō nemet ezért. Nem megfelelésbōl szeretnék változni, hanem önmagamért.
4/14 anonim válasza:
Nem jó családi háttérben nőttek fel. Vagy együtt se éltek a szüleik, vagy ők is súlyos lelki problémákkal küszködtek.
5/14 anonim válasza:
Ők választották. Biztos választhattak volna olyan fiút is akinek úgy lettek volna jók ahogy, de őket nem vették észre
6/14 anonim válasza:
Gondolom valami Mr.Jóképű az adott férfi így "neki elnézzük" felkiáltás van.
Természetesen ez fordított nemekkel is létező jelenség.
Beteg faj az ember.
7/14 anonim válasza:
Pasik es az elvarasaik.
Es egyre rosszabb lesz.
8/14 anonim válasza:
Mindenki olyan párral van, amilyet választott.
9/14 anonim válasza:
Szerintem a média is nagyban felelős, már tinikoruk óta befolyásolja az embereket. Még a modellek is csak photoshop után kerülnek a címlapra, reklámba, szóval még a 'krém' se úgy néz ki, mint amit a média sugároz.
A másik meg a tinimagazinok, főleg ugye lányoknak. Ilyen legyen a sminked, így csináld a hajad, ezt a ruhát vedd meg, és akkor tetszeni fogsz a férfiaknak. Az egész egy nagy reklám más cégeknek. Milyen jó biznisz serdülő lányokat kihasználni.
10/14 anonim válasza:
Amelyik hármashoz keres lányt, ott ő maga is akarja. Különben megmondaná, hogy nem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!