Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 29 éves vagyok,és fent vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves vagyok,és fent vagyok társkeresőn.Megvan adva,és ki is van írva,hogy mely életkor fölött nem keresek. Ennek ellenére a 60-70 éves papák írogatnak..Miért?

Figyelt kérdés
nem értem,hogy miért nem tisztelik meg a másikat,és ha tudva tudják,hogy nem ez a prioritás, csak egy bizonyos korig keresek,akkor minek próbálkozik? Abba nem gondol bele,hogy úgy is le lesz tiltva? Ennek ellenére rendszerint bizonygatják,hogy ők így meg úgy jobbak mint a fiatalok,mert azok becsapnak,stb:.. És? Az had legyen már az én dolgom..a másik kedvenc meg,emiatt rendszerint leribizliznek..Mit akar egy 60 év fölötti ember,egy 30 éves nőtől?
2023. okt. 25. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Ráír húsz nőre, akár csak egy belemegy a dologba, már megérte neki.
2023. okt. 25. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Annakidején én is belefutottam sorozatban ilyenbe. Ha udvariasan visszaírsz, és emlékezteted arra, hogy köszönöd az érdeklődést, de nem az ő korosztálya van megadva a lapodon, az a legrosszabb, mert mind nekiáll bizonygatni, amit te is leírtál. Szerintem ha ő direkt ignorálja, hogy te milyen korosztályt keresel, akkor neked sem kell finomkodnod: simán ne válaszolj SEMMIT, hanem tiltsd le.
2023. okt. 25. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Legtöbb nő a társkeresőkön simán nem válaszol semmit a neki nem tetsző férfiaknak, azt javaslom, hogy te is tedd ezt: ne válaszolj semmit.

Nyugi, mindkét nemnek megvannak a frusztrációi a netes társkereső appokkal, rendszerekkel, több oldalról is.

2023. okt. 25. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Én pont a korosztályod vagyok és minden el olvasom amit a lányok írnak mert fontos lehet amit ki írtok, ne raboljuk egymás idejét👍🙂
2023. okt. 25. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

29 èvesen már rájöhettèl volna hogy nagy ívben lexarják a profilodat. Nem olvasnak. Nem nèzik kit keresel. Látják a kèpedet, jól nèzel ki, ès írnak.

Nem gondolkoznak.

2023. okt. 25. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

"mi a f@szt kéne tisztelni bennetek?"

Oké, akkor innentől én sem fogom tisztelni a férfiakat, akik próbálkoznak. Meg fogom mondani nyíltan, hogy melyikőtökben mi az undorító éppen, és mekkorát okádnék, ha csak hozzátok kellene nyúlnom. És azt is elmondom, hogy éppen mennyire világos, hogy mekkora buta, szánalmas, semmirevaló csíra már az írásképe alapján is. :)

2023. okt. 25. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Sok a kretén, idősebb korosztályban pláne. Na meg náluk bevett szokás fikázni a fiatalokat, aztán mégis a fiatal csaj kellene. Fuck logick. :D

Egyébként nem tudom hol vagy fent, de egyes oldalakon azt is be lehet állítani kik láthatják a profilod.

Amúgy sok sikert, bár szerintem a társkeresőzés esélytelen dolog.

2023. okt. 25. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Sztm csak a képeket nézik és kész. Proba szeremcse.
2023. okt. 25. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem csak a társkeresőkön, élőben is ezt csinálják. Korban hozzájuk illő nő nem kell nekik, a fiatalokat nézik ki maguknak. 20-as, 30-as éveimben meggyűlt velük a bajom. Rendkívül erőszakosak, a nem szót nem ismerik. Nem kell velük szóba állni.
2023. okt. 25. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 sokkal egyenesebb mint a függő játszma. 🤝
2023. okt. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!